Bielizeň a domáca móda: Pohodlné kúsky pre celú rodinu

Snívame o mori – s  trvalo udržateľnou dennou a nočnou bielizňou z Tchibo zo vzdušných materiálov, v sviežich farbách a s námorníckymi prúžkami. Celá rodina tak môže v pyžamách, pohodlnom oblečení a bielizni začať letnú sezónu tým najpríjemnejším spôsobom.

Kolekciu „Bielizeň a domáca móda – pohodlné kúsky pre celú rodinu“ nájdete v predajniach Tchibo od 12. júla 2021 alebo
v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 13. júla 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 6.7.2021.

Raňajky v pyžame

Nočná košeľa s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 14, 99 €.

Na doma aj do postele

Krátke chlapčenské pyžamo z biobavlny, s certifikáciou GOTS. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Aj páni pohodlne

Pánske pyžamo z biobavlny, s certifikáciou GOTS. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Prúžky pre všetkých

Froté župan s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Absolútne pohodlné

Sedem nohavičiek zo zmesi bavlny, biobavlny a elastanu. V ponuke aj balenie po 3 kusy. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Chlapci ich milujú

Sedem boxeriek zo zmesi bavlny, biobavlny a elastanu. V ponuke aj balenie po 3 kusy. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Základ šatníka

Košieľka z rebrovaného materiálu zo zmesi biobavlny a elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Obzvlášť priedušné

Nohavičky z rebrovaného materiálu zo zmesi biobavlny a elastanu. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Večerná elegancia

Nočná košeľa na ramienka s čipkou zo zmesi viskózy (LENZING™ ECOVERO™) a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Z ľahkej biobavlny

Brazílske nohavičky zo zmesi biobavlny a elastanu, 2 ks v balení.  V ponuke aj ďalšie strihy. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Pasujú ku všetkému

Dve tričká s výstrihom do V zo 100 % biobavlny. V balení kombinácie modrá a tmavomodrá alebo biela a sivá. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Z bavlny, ktorá šetrí vodu

Tkané pyžamové šortky s certifikáciou GOTS, zo 100 % biobavlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Ten príjemný pocit!

Body bez kostíc a vystuženia košíčkov so zapínaním v rozkroku zo zmesi biobavlny a elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Prebudenie pri mori

Dvojdielne pyžamo s čipkou  . zo zmesi viskózy (LENZING™ ECOVERO™) a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.