Bielizeň, ktorá sadne: Elegantné a pohodlné kúsky na doma i na von

Čo je na neskorom lete najkrajšie? Ľahké materiály v kombinácii s jesennou sivobéžovou, krémovou a ružovou farbou – bez kolekcie spodnej bielizne Tchibo sa počas prechodného obdobia jednoducho nezaobídete.

Kolekciu „Bielizeň, ktorá sadne: Elegantné a pohodlné kúsky na doma i na von“ nájdete v predajniach Tchibo od 16. augusta 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 17. augusta 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 10.8.2021.

Ako druhá koža

Košieľky zo zmesi biobavlny a elastanu, v balení biela a sivobéžová. Odporúčaná cena: 11, 99 €.

Sadnú ako uliate

Nohavičky zo zmesi polyamidu a elastanu, 3 ks v balení. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Absolútne pohodlná

Mäkká podprsenka bez bočných švov a s úpravou aloe vera. Jednotná veľkosť. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Čistá zmyselnosť

Body s vyberateľnými košíčkami, bez kostíc, zo zmesi polyamidu a elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Jemná čipka

Push-up podprsenka s čipkou a zónami zo silnej sieťoviny. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 14,99 €.

Zahalená do nehy

Čipkové nohavičky zo zmesi polyamidu, polyesteru a elastanu. Odporúčaná cena: 10,99 €.

V štýle Marlene

Pohodlné nohavice zo zmesi modalu (TENCEL™) a polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Pre všetky zmysly

Nočná košeľa zo zmesi bavlny (Cotton made in Africa), modalu (TENCEL™) a elastanu. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Sladké sny!

Hladká a chladivá obliečka na vankúš z hodvábu a biobavlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Spánok ako v bavlnke

Posteľná bielizeň renforcé zo 100 % biobavlny a certifikáciou GOTS. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Dokonalý komfort

Krátke pyžamo zo zmesi bavlny (Cotton made in Africa), viskózy (od Lenzing) a elastanu. Odporúčaná cena: 14,99 €.

V kimono štýle

Župan v štýle kimono zo 100 % viskózy (od Lenzing). Odporúčaná cena: 22,99 €.