Bielizeň pre celú rodinu: Prúžky, bodky a hlavne modrá

Dnes je pyžamový deň! To znamená, že celý deň bude v znamení útulnosti a pohodlia. Naša kolekcia ponúka pre celú rodinu hebkú bielizeň s udržateľnými materiálmi, ako je biobavlna – od pyžám cez spodnú bielizeň až po pohodlné domáce oblečenie. Nádherne uvoľnený víkend môže začať!

Kolekciu „Bielizeň pre celú rodinu: Prúžky, bodky a hlavne modrá“ nájdete v predajniach Tchibo od 8. februára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 9. februára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 2.2.2021.

Pyžamo ako domáce šaty

Krátke pyžamo s certifikáciou GOTS zo 100 % biobavlny sa dá nosiť aj ako domáce šaty. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Všade samé bodky

Župan s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Relax v udržateľnom štýle
Dámske pyžamo zo zmesi biobavlny, modalu (TENCEL™) a elastanu (LYCRA®) Odporúčaná cena: 22,99 €.

V pyžame je nám skvele!

Pánske pyžamo s certifikáciou GOTS má vrch z mäkkého materiálu single jersey, nohavice zo 100 % biobavlny. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Pohodlie nadovšetko

Mäkká podprsenka so zónami zo silnej sieťoviny. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Športové a elegantné

Čipkové nohavičky zo zmesi polyamidu a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 9,99 €.

Unisex

Detský župan s certifikáciou GOTS zo 100 % biobavlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Množstvo oblečenia Tchibo pre deti je unisex. Vďaka tomu, keď vaše dieťa vyrastie z oblečenia, môže ho ešte nosiť mladší súrodenec alebo niektoré z detí vašich kamarátov – či už chlapec alebo dievča.

Také hrejivé!

Dva páry mäkkučkých ponožiek s trblietavou priadzou a protišmykovými nálepkami v spodnej časti. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Na noc alebo na deň

Detské pyžamo s certifikáciou GOTS z biobavlny. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Rýchle prezliekanie

Detský overal s certifikáciou GOTS zo 100 % biobavlny. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Chlad nemá šancu

Päť chlapčenských tielok zo 100 % biobavlny s certifikáciou GOTS. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Príjemné k pokožke

Sedem chlapčenských boxeriek s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a elastanu. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Všetko ladí

Päť párov chlapčenských ponožiek zo zmesi biobavlny, polyamidu a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 7,99 €.