Dekoratívne osvetlenie: Pripravte byt na Vianoce

Adventné osvetlenie je mimoriadne dôležité, pretože navodí tú správnu atmosféru. A preto v Tchibo tento týždeň nájdete všetko, čo prispeje k ešte krajšej predvianočnej atmosfére. LED sviečky z pravého vosku, svetelné reťaze a ďalšie osvetľovacie prvky zaručene rozžiaria váš domov, vyzdobený vianočnými dekoráciami.

Kolekciu „Dekoratívne osvetlenie: Pripravte byt na Vianoce“ nájdete v predajniach Tchibo od 9. novembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 10. novembra 2020. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 03.11.2020.

Kde bolo, tam bolo…

Do zasneženej rozprávky vás prenesie dekoratívna guľa s LED a svetelnou mikroretiazkou. Rozmery (š x v x h) cca 22 x 24 x 6 cm. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €. Voskové jedličky s LED s funkciou časovača dotvoria atmosféru lesa. 2 x malá, výška cca 11 cm. Odporúčaná cena: 11,99 €. 1 x veľká, výška cca 20 cm. Odporúčaná cena: 12,99 €.  Zamatový behúň na stôl, rozmery cca 40 x 180 cm, 100 % polyester. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Koľko dní ešte?

Počítajte dni do Vianoc s vlastnoručne vyrobeným adventným kalendárom! Sada 24 vrecúšok na darčeky v troch rôznych veľkostiach. 2 x cca 20 x 15 cm, 11 x cca 15 x 13 cm, 11 x cca 12 x 8 cm, šnúra na upevnenie v dĺžke cca 2,5 m.  Odporúčaná cena: 22,99 €. Sviečky z pravého vosku s pohyblivým LED plamienkom a efektom mihotania spolu s časovačom svietia automaticky vtedy, keď chcete. 2-dielna sada vo farbe tmavočervenej, krémovo bielej alebo krémovo bielej so zlatým leskom – 1 x výška cca 13 cm, 1 x cca 10 cm. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Nie je nad pravý vosk!

LED produkty Tchibo z pravého vosku vyzerajú úžasne! A navyše sa vďaka LED vydávajúcim teplé biele svetlo postarajú o príjemnú atmosféru. Sú krásnym a úplne bezpečným variantom horiaceho plameňa.

Žiarivá výzdoba

Drevená figúrka vo vzhľade Luskáčika sa bude kdekoľvek skvele vynímať. Výška cca 37,5 cm. Odporúčaná cena: 31,99 €. 3D hviezda s 1800 žiarivými LED svetielkami, časovačom a 3-ročnou zárukou má rozmery (š x v x h) cca 52 x 50 x 12 cm. Odporúčaná cena: 89,95 €. Svetelná girlanda aj na vonkajšie použitie s 300 LED svetielkami a časovačom má dĺžku cca 280 cm. Odporúčaná cena: 29,99 €

Žensky nežné

Strieborný náhrdelník s perlami z lasturového jadra a zirkónovou guľôčkou v pavé, striebro 925/1000, ródiované. Dĺžka náhrdelníka cca 45 cm, skracovacie očko pri dĺžke cca 40 a 42,5 cm. Odporúčaná cena: 34,99 €. Strieborné kreolky s odnímateľnou perlou z lasturového jadra a zirkónmi. Striebro 925/1000, ródiované. Odporúčaná cena: 27,99 €. Sada strieborných prsteňov s umelo pestovanou sladkovodnou perlou a zirkónmi. Striebro 925/1000, ródiované. Veľkosti 17 – 20. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Nezabudnuteľné momenty

Dámske hodinky s dvojfarebným remienkom a puzdrom z ušľachtilej ocele, minerálneho skla a quartzovým strojčekom majú 3-ročnú záruku. Odporúčaná cena: 44,99 €. Široký strieborný prsteň „Pure Collection“, veľkosti 17 – 21. Striebro 925/1000, ródiované, striebro 925/1000 pozlátené. Odporúčaná cena: 39,99 €. Strieborné kreolky  „Pure Collection“, veľkosti 17 – 21. Striebro 925/1000, ródiované, striebro 925/1000 pozlátené. Odporúčaná cena: 32,99 €.