Denné a nočné rituály: Všetko pre príjemný spánok

Konečne mám chvíľku pre seba! S novou kolekciou Tchibo obliečok a doplnkov, blahodarne pôsobiacich na telo i myseľ, môžete dokonale vypnúť a relaxovať. Či sa už rozhodnete pre renforcé, elegantný hodváb alebo hrejivý flanel, vaše noci budú nádherne príjemné. A s pohodlným domácim oblečením Tchibo z kašmíru a mušelínu si môžete pohodu vychutnávať aj počas dňa.

Kolekciu „Denné a nočné rituály: Všetko pre príjemný spánok“ nájdete v predajniach Tchibo od 25. októbra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 26. októbra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 19.10.2021.

Pokojná noc na nezaplatenie

Džersejová napínacia plachta z biobavlny s certifikáciou GOTS je vo farbe ružovej alebo modrej. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Udržia teplo

Posteľná bielizeň zo zimného džerseja s biobavlnou s certifikáciou GOTS. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Z príjemného materiálu

Džersejové návliečky na vankúše s biobavlnou s certifikáciou GOTS. V balení dva kusy. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 9,99 €.

S prírodným vláknom

Pyžamo s legínami s prírodným vláknom. Vrchná časť zo zmesi  modalu (TENCEL ™) a elastanu, legíny zo zmesi biobavlny a elastanu. Odporúčaná cena: 27,99 €.

S výšivkou

Zamatová obliečka s výšivkou na dekoračný vankúšik z recyklovaného polyesteru je v ponuke v ružovej alebo modrej farbe. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Teplo pre vaše nohy

Ponožkové papuče s protišmykovou úpravou. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Dobrú noc a pekné sny!

Flanelová posteľná bielizeň s biobavlnou s certifikáciou GOTS. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 31,99 €.

S recyklovaným materiálom

Prikrývka na posteľ s vaflovou štruktúrou je z recyklovaného polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Pre knihomoľov

Akumulátorová lampička na čítanie s LED svetelným zdrojom. Možnosť dobíjania cez USB. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Možno je to o láske

Šálka na čaj z akostného porcelánu. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Hreje ako objatie

Kašmírová mikina s kapucňou zo 100 % kašmíru zo zodpovedného chovu a s certifikátom The Good Cashmere Standard®. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 109 €.

Ten luxusný kašmírový pocit!

Obzvlášť mäkké a hrejivé kašmírové domáce nohavice zo 100 % kašmíru zo zodpovedného chovu a s certifikátom The Good Cashmere Standard®. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 109 €.

Teplo od podlahy

Prémiový koberec zo zmesi juty, polyesteru a vlny je vhodný aj na podlahy s podlahovým kúrením. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 139 €.