Detská jesenná móda: Víkend na vidieku

Chceme prežívať, žasnúť a pochopiť – a najlepšie hneď z prvých miest! Príroda je pre deti perfektným ihriskom a ponúka im tie najkrajšie zážitky spojené s objavovaním okolitého sveta. Tam vonku na ne – s ležérnymi jesennými outfitmi, kreatívnymi nápadmi na majstrovanie a cool hračkami z Tchibo – čakajú ďalšie úžasné dobrodružstvá. A na chladnejšie dní v tejto kolekcii nájdete aj vhodné oblečenie na vyvádzanie v snehu. Takže hor´ sa von za dobrodružstvom.

Kolekciu „Detská jesenná móda: Víkend na vidieku“ nájdete v predajniach Tchibo od 21. septembra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 15.09.2020.

Trblietky pre malé slečny

Tričko s dlhým rukávom zdobené flitrami je certifikované podľa GOTS. Zloženie 95 % biobavlna, 5 % elastan. Veľkosti 98/104 – 122/128. Odporúčaná cena: 8,99 €. Mierne rozšírená menčestrová sukňa je zo 100 % biobavlny. Veľkosti 86/92 – 122/128. Odporúčaná cena: 14,99 €. Termopančušky: 2 ks v balení. S hviezdičkovým vzorom – zloženie:  90 % biobavlna, 9 % polyamid, 1 % elastan (LYCRA®), metalízované prúžkované – zloženie: 84 % biobavlna, 12 % polyamid, 3 % metalízovaný polyester, 1 % elastan (LYCRA®). Veľkosti 86/92 – 134/140. Odporúčaná cena: 12,99 €. Kožené členkové topánky sú z kože upravovanej bez chrómu. Dostupné na www.tchibo.sk. Vrch a stielka koža, podrážka protišmyková. Veľkosti 33 – 41. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Malá pyžamová párty

Dievčenské pyžamo, certifikované podľa GOTS, má zloženie: 95 % biobavlna, 5 % elastan. Veľkosti 122/128 – 170/176. Odporúčaná cena: 14,99 €. Pohodlný overal s elastickým rebrovaným lemovaním s kontrastnými prúžkami. Zloženie: 80 % biobavlna, 20 % polyester. Veľkosti 110/116 – 170/176. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 24,99 €. Pyžamo s nohavicami s elastickým pásom je zo 100 % biobavlny. Veľkosti 122/12/ – 170/176. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Móda pre dobrých priateľov

Tkaná blúzka zo  100 % biobavlny je certifikovaná podľa GOTS. Má zapínanie na gombík na šiji. Veľkosti 98/104 – 170/176. V ponuke exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €. Džíny culotte s 5 vreckami – zloženie: 99 % biobavlna, 1 % elastan. Veľkosti 134 – 170. Odporúčaná cena: 22,99 €. Mikina s kapucňou s mäkkou podšívkou z hebkého plyšu a vreckami. Zloženie: 100 % biobavlna, podšívka 100 % polyester. Veľkosti 98/104 – 170/176. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Cool vzhľad v štýle CULOTTE

Módny štýl culotte ponúka množstvo výhod:

+ široké nohavice pre výraznú voľnosť pohybu

+ odolná džínsovina

+ nastaviteľná veľkosť na vnútornej strane pásu

V tme dobre viditeľní

Reflexná prešívaná bunda s hrejivým vatovaním a odnímateľnou kapucňou je zo 100 % polyesteru. Veľkosti 122/128 – 170/176. Dostanete výhradne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Bezpečná viditeľnosť

Celý povrch tejto prešívanej bundy má reflexnú vrstvu, takže svieti, akonáhle na ňu dopadne svetlo reflektorov. Perfektne tým zaisťuje dobrú viditeľnosť aj v cestnej premávke.

Gaštankovia bez úrazov

Vrták na gaštany s luskáčikom 2 v 1 z bukového dreva s certifikáciou FSC má silikónové nožičky proti kĺzaniu. Vrátane 2 rôzne veľkých kovových vrtákov. Odporúčaná cena: 9,99 €.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne.