Dômyselné darčeky: Technika, hudba a hry

Skvelý entertainment – Vianoce so šikovnou elektronikou! Môžete sa tešiť na prvotriednu zábavnú elektroniku, ktorá je vďaka štýlovému dizajnu aj perfektným bytovým doplnkom. Obdarujte sami seba a svojich blízkych kvalitným vybavením z Tchibo na počúvanie hudby, zábavu a domácu kanceláriu.

Kolekciu „Dômyselné darčeky: Technika, hudba a hry“ nájdete v predajniach Tchibo od 6. decembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 7. decembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 30.11.2021.

Užívajte si hudbu

Slúchadlá s Bluetooth® 5.0 prehrávajú hudbu až 21 hodín. Tchibo na ne dáva až 3 roky záruku. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Kam so slúchadlami?

Drevený stojan na slúchadlá je praktický do domácej kancelárie, na sledovanie TV alebo hranie hier. Výška cca 25 cm. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Perfektný zvuk

Dizajnový reproduktor s Bluetooth®. Automatické vypínanie po cca 10 minútach, 3 roky záruka. Rôzne veľkosti vo farbe ružovej alebo antracitovej. Odporúčaná cena od: 22,99 €.

Nostalgia s novou technikou

Digitálne Bluetooth® rádio DAB+ / FM. Možno ho používať aj ako FM rádio – frekvencia VKV: 87,5-108 MHz. Má bluetooth 5.0 na pripojenie smartfónu alebo tabletu a funkciu budenia. Záruka až 3 roky. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Milujeme retro štýl!

Prenosný gramofón v retro štýle s funkciou Bluetooth® môžete používať aj ako Bluetooth® reproduktory pre tablet, smartfón a podobné zariadenia. Záruka 3 roky. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Štýl v domácej kancelárii

Bezdrôtová myš v drevenom vzhľade. Rýchla inštalácia: nie je nutná inštalácia ovládača. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Jednoducho položíte a nabíjate

Bezdrôtová nabíjacia stanica s odkladacou plochou. Kompatibilná s množstvom smartfónov, napr. s iPhone 11 a vyššími verziami, Samsung Galaxy 20 atď. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Retro na cesty

Herná minikonzola v retro štýle vrátane 158 retro videohier: športové, akčné, logické, arkádové, skákacie a závodné hry. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Logická hračka aj pre dospelých

Piškvorky z bukového dreva s certifikáciou FSC® pre 2 hráčov. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Precvičte si mozog

IQ skladacia kocka z bukového dreva s certifikáciou FSC®. Odporúčaná cena: 14,99 €.

O zábavu máte postarané kdekoľvek

Sada na pétanque obsahuje 3 veľké gule z chrómovanej ocele a puzdro z bukového dreva s certifikáciou FSC®. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Nielen príbehy na dobrú noc

Bluetooth® reproduktor s nočným LED osvetlením a bezdrôtovou nabíjačkou na nabíjanie všetkých bežných smartfónov, ako napr. iPhone 8 a vyššie verzie, Samsung Galaxy 20 atď. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Dobré ránko!

Budík s bezdrôtovým nabíjaním, Bluetooth® a funkciou budenia so vzrastajúcou hlasitosťou. Záruka 3 roky. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 44,99 €.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo alebo plnoautomatickým kávovarom na zrnkovú kávu Esperto Caffé či Esperto Latte si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne. Spoločnosť Tchibo podniká zodpovedne. Dlhodobo sa angažuje v mnohých projektoch zameraných na trvalo udržateľnú produkciu kávy, bavlny či dreva a zaistenie zodpovedajúcich pracovných a životných podmienok malopestovateľov a pracovníkov v továrňach. Aktívne pomáha riešiť otázky ako globálne otepľovanie, ohľaduplné hospodárenie s vodou, pôdou, energiami a zdrojmi, zaobchádzanie s odpadom či zachovanie biodiverzity. Zapája sa do činnosti mnohých miestnych komunít.