Eko bielizeň na deň i noc: Pre každú postavu

Intenzívna tmavomodrá, trendy marhuľová a tropická potlač – tak vyzerá perfektné leto! Či už ide o podprsenku s malými alebo veľkými košíčkami, prostredníctvom recyklovanej čipky Tchibo neukazuje len lásku ku krásnej bielizni, ale aj lásku k prírode.

Kolekciu „Eko bielizeň na deň i noc: Pre každú postavu“ nájdete v predajniach Tchibo od 7. júna 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 8. júna 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 1.6.2021.

Marhuľová a tmavomodrá neha

Podprsenka s mäkkými košíčkami, zónami zo silnej sieťoviny, vatovanými košíčkami a s recyklovanou čipkou v marhuľovej alebo tmavomodrej farbe. Odporúčaná cena: 14, 99 €.

Ani o nich neviete

Brazílske nohavičky zo zmesi polyamidu a elastanu, s recyklovanou čipkou. V balení 2 ks marhuľovej alebo modrej farby. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Úžasne tvarujúca

Podprsenka s kosticami a recyklovanou čipkou, so zónami zo silnej sieťoviny a pohodlnými ramienkami. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Perfektné tvary

Tvarujúce nohavičky so zvýšeným pásom a s recyklovanou čipkou. Tmavomodré alebo marhuľové. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Komfort pre krivky

Podprsenka s priedušnými košíčkami a podloženými ramienkami s recyklovanou čipkou. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Špičková recyklácia

Odpadové plasty Tchibo triedi, čistí a recykluje na jemnú čipku, ktorá sa výborne nosí. A navyše sa pri jej výrobe spotrebuje menej energie, vody a tiež emisie CO2 sú výrazne nižšie.

Na teplé noci

Jednodielne pyžamo zo zmesi biobavlny, modalu TENCEL™ a elastanu (LYCRA®) s recyklovanou čipkou a tunelovým sťahovaním v páse. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Nádherne mäkké

Jednodielne pyžamo zo zmesi biobavlny, modalu TENCEL™ a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Mäkká tkanina z tvrdého dreva

Čítate správne: viskóza z celulózových vlákien pochádza z udržateľných zdrojov a je kompletne biologicky odbúrateľná. Aj modalové alebo lyocelové vlákna TENCEL sa získavajú z obnoviteľných surovín. Pre udržateľnú módu z Tchibo, vyrábanú s dôrazom na zodpovednosť.

Jemné k pokožke

Biela a marhuľová košieľka z mäkkého materiálu single jersey. V balení obe farby. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Vzdušné a praktické

Kimono s viskózou (od Lenzing). Odporúčaná cena: 22,99 €.

Pre chvíle relaxu

Pohodlné nohavice zo zmesi viskózy od Lenzing a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 19,99 €.

Keď sa oteplí

Šortky zo zmesi biobavlny, modalu TENCEL™ a elastanu s recyklovanou čipkou. Odporúčaná cena:10,99 €.

Absolútne pohodlná

Bezšvová podprsenka s recyklovanou čipkou zo zmesi polyamidu a elastanu. Odporúčaná cena: 10,99 €.