Eko kúpeľňa: S materiálmi a pomocníkmi šetrnými k prírode

Tento týždeň sa vaša kúpeľňa premení na blahodarnú oázu. A pretože spoločnosti Tchibo leží na srdci ochrana životného prostredia, vsádza novou kolekciou na produkty, ktoré šetria vodu, na textílie s biobavlnou a na opakovane použiteľné kozmetické pomôcky s recyklovaným materiálom. Lebo len vtedy, keď prinesieme udržateľnosť do každodenného života, môžeme spoločne prispieť k blahu našej planéty. Ponorte sa do úžasného sveta udržateľných kúpeľňových nápadov Tchibo, šetrných k životnému prostrediu.

Kolekciu „Eko kúpeľňa: S materiálmi a pomocníkmi šetrnými k prírode“ nájdete v predajniach Tchibo od 1. februára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 2. februára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 26.1.2021.

Stačí voda

Opakovane použiteľnými kozmetickými uteráčikmi z mikrovlákna zo 100 % recyklovaného polyesteru vyčistíte pleť iba vodou. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Na opakované použitie

Extra veľké odličovacie tampóny na čistenie tváre iba vodou. V balení 3 kusy. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Z obnoviteľných surovín

Keramická úložná dóza s bambusovým viečkom. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Dokonale čistá pleť

Čistič pórov čistí pleť vákuovou technológiou so 4 stupňami intenzity. Vhodný aj na mikrodermabrazívne ošetrenie. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Na reflexné zóny

Masážne papuče s drevenými perlami s certifikáciou FSC®. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Perfektne drží

Uterákový turban z biobavlny pevne drží na hlave vďaka zapínaniu na gombík. V sivej alebo zelenej farbe. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Jedna na tisíckrát
Kozmetické tyčinky na opakované použitie – jednu je možné použiť až tisíc ráz! Vrátane úložného boxu. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Všetko na svojom mieste

Bambusový organizér z podnosu a dvoch úložných boxov je vyrobený s ohľadom na životné prostredie. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Dva v jednom

Uterákové šaty s certifikáciou GOTS zo 100 % biobavlny dostanete v ružovej alebo v sivozelenej farbe. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Veci pekne poruke

Vozík na kolieskach má v masívnom drevenom ráme 3 košíčky z kovovej sieťoviny. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 79,95 €.

Overená kvalita

Vysoká kúpeľňová skrinka s výškovo nastaviteľnými policami bola vyrobená v súlade s vysokými štandardmi akosti. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 229,00 €.

V najvyššej akosti

Odkladacia kúpeľňová skrinka s výškovo nastaviteľnými policami. Odporúčaná cena: 159,00 €.