Eko upratovanie: Pomocníci do domácnosti z udržateľných materiálov

Domácnosť žiariaca čistotou? To nie je žiaden problém! A navyše je to možné dosiahnuť skutočne štýlovým a udržateľným spôsobom! Skvelé pomôcky na upratovanie z Tchibo nielenže dobre vyzerajú a sú veľmi praktické, ale mnohé sú navyše vyrobené z recyklovaných materiálov. V tejto kolekcii nájdete nielen pomôcky na upratovanie veľkých plôch, ale tiež také, ktorými dosiahnete aj do tých najmenších kútov. Či už chcete zaistiť efektívny poriadok, upratovať ekologicky šetrným spôsobom alebo šetrne prať: s týmito pomôckami na každodenné použitie zaistíte, že celá domácnosť bude vždy dokonale uprataná.

Kolekciu „Eko upratovanie: Pomocníci do domácnosti z udržateľných materiálov“ nájdete v predajniach Tchibo od 11. januára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 12. januára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 5.1.2021.

Do úzkych nádob

Špeciálna štetka na čistenie a sušenie fliaš, úzkych a vysokých nádob či váz. S 2 nástavcami a odnímateľným poťahom. Odporúčaná cena: 10,99 €.

S protiháčikmi

Silikónové náradie na čistenie odpadu sa prispôsobí tvaru sifónu a ľahko sa čistí. Dva kusy v balení. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Ideálna do auta

Čistiaca kefka 2 v 1 poťahmi a štetinami z mikrovlákna je z recyklovaného plastu. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Extra savé

Tri silne savé a rýchloschnúce utierky zo zmesi recyklovaného polyesteru a polyamidu. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Na čistenie mriežok

Kefka so škrabkou mriežku rúry dokonale vyčistí a odstráni aj pripálené zvyšky. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Čisté radiátory

Kefa na čistenie radiátorov dosiahne perfektne medzi rebrá aj do rohov. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Praktická a skladná

Skrinka nad práčku z odolného materiálu s 2 policami je vhodná pre práčky s max. šírkou 62 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 129,00 €.

Na umývanie a leštenie

Čistiace handričky na umývanie a leštenie nepúšťajú vlákna a majú dlhú životnosť. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Expresne vyžehlené

Naparovacia kefa s fľašovým nástavcom s dvoma parnými stupňami rýchlo oživí a vyhladí vaše oblečenie. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Optimálny na umývanie podláh

Elektrický mop s dvoma čistiacimi násadami vydrží pracovať cca 40 – 45 minút. S 3-ročnou zárukou. Odporúčaná cena: 119,00 €.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo alebo plnoautomatickým kávovarom na zrnkovú kávu Esperto Caffé či Esperto Latte si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne. Spoločnosť Tchibo podniká zodpovedne. Dlhodobo sa angažuje v mnohých projektoch zameraných na trvalo udržateľnú produkciu kávy, bavlny či dreva a zaistenie zodpovedajúcich pracovných a životných podmienok malopestovateľov a pracovníkov v továrňach. Aktívne pomáha riešiť otázky ako globálne otepľovanie, ohľaduplné hospodárenie s vodou, pôdou, energiami a zdrojmi, zaobchádzanie s odpadom či zachovanie biodiverzity. Zapája sa do činnosti mnohých miestnych komunít.