Hurá na hory: Zimná móda a doplnky

Táto kolekcia poteší vyznávačov snehu a zimných radovánok. Nielenže budete skvelo vybavení na prechádzky počas chladných dní alebo na zimnú dovolenku, ale navyše budete úžasne vyzerať. Vyberať si môžete z prešívaných kabátov, mikín, spodnej termobielizne aj z funkčných doplnkov. Nová kolekcia Tchibo jednoducho rozbúcha srdce každého milovníka zimného obdobia.

Kolekciu „Hurá na hory: Zimná móda a doplnky“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 2. novembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 3. novembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 27. októbra 2020.

Pletená čiapka

Vkusná a hrejivá. Vnútorná podšívka je z hrejivého mikrofleecu. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Pletený kruhový šál

Skvelo ladí k pletenej čiapke. Vnútorná podšívka je z hrejivého mikrofleecu. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Batoh „Heritage“

Batoh je z odolného a vode odpudivého materiálu. Hlavná priehradka je na sťahovaciu šnúrku, vrchná časť sa zapína na magnet. Batoh má čalúnený chrbát a jeho rozmery sú 32 x 44 x 14 cm. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Prešívaná bunda

Pánska trendy bunda. Je s impregnáciou evoPel® a má extra mäkké, ľahké a hrejivé vatovanie. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Kabát z pleteného fleecu

Mäkký a hrejivý kabát. Má stojačik s podšívkou z hebkého plyšu a zapínanie na dvojcestný zips. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Sveter s guľatým výstrihom

Sveter je z 80 % biobavlny. Má trendy vzor a je veľmi hrejivý. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Prešívaný kabát s kapucňou

Dĺžka, ktorá zahreje a na túry nevadí. Kabát je s impregnáciou evoPel®, má veľmi mäkké, ľahké a hrejivé vatovanie high loft. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Detská funkčná spodná bielizeň

Dvojdielna súprava ideálna na chladné dni. Bielizeň je s úpravou DryActive Plus a je vhodná pre dievčatá aj chlapcov. Odporúčaná cena: 12,99 €

Dámska funkčná spodná termobielizeň

Dvojdielna súprava vždy zahreje. Vrchný diel má predĺženú zadnú časť. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Hardshellová lyžiarska a snoubordová prilba

So štítom proti slnku. Škrupina odolná UV žiareniu a prasknutiu od mrazu má 16 vetracích otvorov. Mäkká výstelka sa dá vybrať a oprať. Odporúčaná cena: 74,95 €.