Jemnosť vo dne v noci: Jesenná bielizeň pre ňu i pre neho

Dni sa krátia a noci sa predlžujú – to je perfektná chvíľa na novú kolekciu Tchibo bielizne s rôznymi udržateľnými vláknami, ktorá je spracovaná v nežných orgovánových tónoch a v klasickej čiernej farbe. Či už sa rozhodnete pre pyžamo, spodnú bielizeň alebo domáce oblečenie – táto jeseň bude v znamení pohodlia a elegancie súčasne!

Kolekciu „Jemnosť vo dne v noci: Jesenná bielizeň pre ňu i pre neho“ nájdete v predajniach Tchibo od 4. októbra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 5. októbra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 28.9.2021.

Klasika

Boxerky zo zmesi biobavlny, modalu (TENCEL ™) a elastanu (LYCRA®). V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Absolútne pohodlné

Tkané boxerky s biobavlnou majú certifikáciu GOTS. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Pre chladné noci

Pyžamo zo zmesi biobavlny, viskózy (LENZING™ Ecover™) a elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Aj veľké veľkosti

Podprsenka s kosticami a čipkou zo zmesi recyklovaného polyamidu a elastanu. S kosticami a dodatočnými vsadkami zo silnej sieťoviny a obzvlášť širokými ramienkami. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Ako pavučinka

Nohavičky s čipkou z recyklovaného materiálu, zmesi polyamidu a elastanu. Bez nepríjemných bočných švov. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Nohy v teple

Pánske šľapky z velúrovanej kože spracovanej bez chrómu a s nastaviteľnou prackou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Zostaňte doma

Pohodlná dámska mikina zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru v strihu so spadnutými ramenami. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Ideálne na gaučový relax
Pohodlné dámske zužujúce sa nohavice s pukmi zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Pohodlie aj pre neho

Zužujúce sa pánske domáce nohavice s ozdobným švom zo zmesi biobavlny a polyesteru. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Jemné rebrovanie

Nátelníky z kvalitnej jemne rebrovanej pleteniny s biobavlnou majú certifikáciu GOTS. V balení 2 ks. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

S krátkym rukávom

Nátelníky s krátkym rukávom sú z kvalitnej jemne rebrovanej pleteniny s biobavlnou a majú certifikáciu GOTS. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Budete zvodná

Podprsenka s košíčkami z čipky je z recyklovaného materiálu. Má ľahké bezšvové košíčky s kosticami. Vo farbe orgovánovej alebo čiernej.  Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Neviditeľné pod oblečením

Nohavičky s vysokým pásom s čipkou zo zmesi recyklovaného materiálu polyamidu a elastanu a s ultraplochým zakončením nohavičiek. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 10,99 €.