Jesenná móda: Staňte sa módnou ikonou jesene

Hurá, je tu jeseň! Privítajte ju skvelými vzormi ako je glenček a kohútia stopa, a tiež kvalitnými materiálmi a vzrušujúcimi doplnkami z Tchibo. A, samozrejme, ležérne – elegantným štýlom v klasickej čierno-bielej kombinácii s červenými akcentmi, perfektnými do práce aj na voľný čas.

Kolekciu „Jesenná móda: Staňte sa módnou ikonou jesene“ nájdete v predajniach Tchibo od 19. októbra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 20. októbra 2020. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 13.10.2020.

Atraktívna elegancia

Kabátik z jemného úpletu – zloženie: 80 % viskóza (od Lenzing), 18 % polyamid, 2 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Farba červená alebo čierna. Odporúčaná cena: 19,99 €. Tričko s ¾ rukávmi je certifikované podľa GOTS. Zloženie: 96 % biobavlna, 4 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Červené alebo čierne. Odporúčaná cena: 11,99 €. Džersejová sukňa s gombíkmi – zloženie: 48 % polyester, 34 % biobavlna, 16 % viskóza, 2 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Štýl? Glenček!

Sveter z jemného úpletu – zloženie: 80 % viskóza (od Lenzing), 20 % polyamid. V ponuke vo veľkostiach S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 22,9 €. Plisovaná sukňa – 100 % polyester. Veľkosti S 36/38 – L 44/46. Odporúčaná cena: 34,99 €. Tvídová brošňa – odporúčaná cena: 12,99 €.

Je to už dosť dlho, čo si vzor glenček našiel svoju cestu zo škótskej vysočiny do celého sveta. A práve glenček zdobí klasické blúzky, sukne a ďalšie módne oblečenie z Tchibo. Outfity s týmto cool kockovaným vzorom – doplnené o vybrané šperky – sú absolútnym hitom, ktorý upúta na prvý pohľad.

Do dažďa štýlovo

Pletený sveter zo 100 % biobavlny. Červený alebo sivý melír. Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 27,99 €. Strečové nohavice s dĺžkou po členky. Zloženie: 75 % viskóza (od Lenzing), 22 % polyamid, 3 % elastan. Veľkosti 36 – 54. Čierne alebo vzor glenček. Odporúčaná cena: 19,99 €. Kožené topánky s mäkkou, hrejivou flísovou podšívkou. Podrážka z plastu s profilom, vrchný materiál 100 % koža upravovaná bez chrómu. Odporúčaná cena: 64,95 €.

Koža upravovaná bez chrómu

Kožené výrobky z Tchibo sú upravované bez použitia chrómu. Tým sa jednak zabraňuje znečisteniu životného prostredia chrómom a zároveň sa znižujú zdravotné riziká – nielen pracovníkov vo výrobe, ale tiež zákazníkov.

Perfektná kombinácia

Priehľadná sieťovinová halenka – zloženie: 100 % polyester, potlač 81 % polyester, 12 % viskóza, 5 % polyamid, 2 % bavlna. Veľkosti 36 – 38. Dostupná exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €. Strečové nohavice s lesklou povrchovou úpravou. Zloženie: 77 % viskóza (od Lenzing), 20 % polyamid, 3 % elastan. Povrchová úprava 100 % polyuretán. Veľkosti 36 – 48. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Komfortné a pôsobivé

Pletený kardigán – zloženie: 55 % bavlna, 40 % polyakryl, 5 % vlna. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 39,99 €. Halenkové tričko s potlačou kohútej stopy, s dlhým rukávom. Zloženie: 95 % viskóza (od Lenzing), 5 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Elegantný kohútí vzor

Tento čiernobiely vzor je skutočnou klasikou, ktorá jednoducho nikdy nevyjde z módy. Našťastie! Či už je to kabát, nohavice alebo sukne, milujeme tento vzor a najradšej ho kombinujeme s červenými zvrškami – a červenými perami.