K stolu! Všetko na sviatočné stolovanie

Slávnosť pre labužníkov nádherná vôňa, ktorá rozvoniava po celom dome. Radosť, keď práškový cukor a poleva dotvárajú malé umelecké dielo. Pocit blaženosti pri pohľade na sviatočne prestretú jedálenskú tabuľu. To všetko je dôvodom, prečo sa každý rok tak tešíme na Vianoce!

Kolekciu „K stolu! Všetko na sviatočné stolovanie“ nájdete v predajniach Tchibo od 22. novembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 23. novembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 16.11.2021.

Žiarivé detaily

Girlanda z ohybného drôtu s 200 LED v tvare diamantu a s funkciou časovača. Dĺžka cca 180 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Z pravého vosku

Dlhé sviečky z pravého vosku s LED s efektom mihotania plameňa. Na batérie. Vo farbe perleťovo bielej a matnej zlatej. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Na stenu či na stôl?

Dekoračný veniec možno zavesiť alebo použiť ako dekoráciu na stôl. Vonkajší priemer cca 40 cm. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Dokonalý doplnok

Svietniky na dlhé sviečky, v balení 2 ks – 1x priehľadný číry, 1x priehľadný modrý. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Elegantná zlatá

Poschodový podnos na 2 bežné, stredne veľké taniere s priemerom cca 21 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Na slávnostný stôl

Behúň na stôl s biobavlnou, s certifikáciou GOTS1. Rozmery cca 40 x 180 cm. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Ešte žiarivejší

Behúň na stôl z biobavlny, s LED a s funkciou časovača. Rozmery cca 180 x 30 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

V jednoduchosti je krása

Poháre na šampanské alebo na koktail, z kvalitného krištáľového skla, so širokým zlatým dekorom. V balení 2 ks. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

K sviatočnému stolu patrí aj víno

Elektrická vývrtka s integrovaným orezávačom fólie na jednoduché otváranie stlačením tlačidla – praktické ovládanie jednou rukou. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Dobre chladené

Chladič na víno alebo stojan na kuchynské potreby. Stála teplota vďaka dvojitému plášťu z ušľachtilej ocele. Vhodný aj na ukladanie kuchynských potrieb. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Keď nedopijete

Uzáver na fľaše. Dobre tesní a pevne sedí vďaka silikónovému krúžku. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Potešte vašu polovičku

Strieborné náušnice so zirkónmi. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Jemná súprava

Strieborný náhrdelník so zirkónmi Nastaviteľná dĺžka 40 cm, 42,5 cm a 45 cm. Odporúčaná cena: 39,99 €.