Kúzlo svetla: Vianočné dekorácie pre váš dom

Šušťanie papiera, žiara a trblietanie… Prvé prípravy na adventný čas sú v plnom prúde! Či už ide o svetelné reťaze, vianočnú výzdobu alebo potreby na ručné práce – v tejto kolekcii Tchibo možno nájsť všetko pre malých aj veľkých fanúšikov vianočných sviatkov. Vďaka našej ponuke rôznych produktov s LED do interiéru aj exteriéru bude celý dom žiariť novým, sviatočným leskom. A ako si svoj domov vyzdobíte vy?

Kolekciu „Kúzlo svetla: Vianočné dekorácie pre váš dom“ nájdete v predajniach Tchibo od 8. novembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 9. novembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 2.11.2021.

Osvetlenie pre radosť

Sada troch darčekov s mašličkou, s  90 pevne zabudovanými LED svetlami s teplým bielym svetlom. Na batérie, s funkciou časovača. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Každý rok znovu

Dekoračný veniec so 48 pevne zabudovanými LED svetlami s teplým bielym svetlom. Na batérie, s funkciou časovača. Priemer cca 35 cm. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Štýlová výzdoba

Kužeľové sviečky z pravého vosku s teplým bielym LED svetlom a s efektom mihotania plameňa. Na batérie, s časovačom, v balení 2 ks. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Ako živé

Dekoračné stromčeky vysoké cca 15 cm, 2 ks v balení. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Zažiari kdekoľvek

Papierová hviezda na akumulátor s mikro USB s funkciou časovača, s 10 LED žiarovkami s teplým bielym LED svetlom. Priemer cca 50 cm. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Dekorácie na sviatočný stôl

LED domčeky z pravého vosku s teplým bielym LED svetlom, na batérie, s funkciou časovača. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Na prírodno

Prestieranie z metalizovaného recyklovaného polyesteru, 4 ks v balení. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Dezert nesmie chýbať

Dezertné taniere z akostného porcelánu so zlatým dekorom, 4 ks v balení. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Nezabúdame na exteriér

Vonkajšie snežidlo z kvalitného skla, s ochranou proti striekajúcej vode, s 25 LED svetielkami s teplým bielym svetlom. Vrátane sieťového adaptéra a časovača. Priemer gule cca 35 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 99,95 €.

Pred dom alebo do záhrady?

Stromček s teplými bielymi LED svetlami v kovovom kvetináči, s ochranou proti striekajúcej vode, s funkciou časovača, vrátane sieťového adaptéra. Dve veľkosti. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 119 €.

Príjemné tvorenie s vašimi ratolesťami

Sada na výrobu papierových stromčekov s certifikáciou FSC®. Na 5 papierových stromčekov (3x zelený, 2x biely). Možno používať opakovane vďaka magnetu. Vrecká a trblietavý papier je z papiera s certifikáciou FSC®. Výška cca 16 cm. Odporúčaná cena: 8,99 €.