Ležérne kúsky na každý deň: Pohodlná móda na von i na doma

Nechajme starosti minulého roka za sebou a venujme sa tento týždeň aktívne relaxovaniu. V novej kolekcii Tchibo nájdete módne športové a domáce oblečenie, ktoré je perfektnou voľbou pre útulné dni v pohodlí domova, ale ktoré sa hodí aj na outdoorové aktivity – od legín cez tričká až po hrejivý kabátik či bundu. K tomu pár hrejivých zimných doplnkov – a nádherne ležérny vzhľad je na svete!

Kolekciu „Ležérne kúsky na každý deň: Pohodlná móda na von i na doma“ nájdete v predajniach Tchibo od 18. januára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 19. januára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 12.1.2021.

Na doma aj na von

Mikina s kapucňou s predĺženým strihom a bočnými rozparkami zo zmesi biobavlny a polyesteru. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Hlava musí byť v teple

Pletená čiapka s vnútorným lemom s flísovou vložkou. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Zaujme na prvý pohľad

Ľadvinka z hebkého hrejivého plyšu s možnosťou nosenia cez boky alebo ako crossbody. Odporúčaná cena: 12,99 €.

V trendovej ľadovo modrej

Hrejivá, jemne vypasovaná prešívaná bunda s impregnáciou evoPel®. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Multifunkčná

Taštička na mobil a karty chráni mobil pred mrazom a poškriabaním. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Bude teplo!

Bunda do dažďa s vestou a kapucňou, nastaviteľnou do šírky. Vesta sa dá vybrať a nosiť samostatne. Odporúčaná cena: 54,95 €.

Vrstvenie:

Svet módy pozná vrstvený vzhľad ako vrstvenie rôznych kúskov oblečenia cez seba. Pri bunde do dažďa z Tchibo skombinujete eleganciu a praktickosť, a navyše aj ďalšiu hrejivú vrstvu.

S vlnou merino, ako stvorenou na zimu

Dámske funkčné tričko so 48 %  vlny merino Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Na doma aj na šport

Dámske funkčné nohavice s vlnou merino dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Výstrih s gombíkmi

Pánske funkčné tričko s vlnou merino dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Vlna merino

Jemná vlna funguje ako prírodné funkčné vlákno: je ľahká, mäkká, odvádza vlhkosť a výborne udržiava teplo. A pretože je vlna merino príjemná na dotyk, je možné ju nosiť priamo na tele – ako pohodlné oblečenie pri domácej relaxácii alebo ako bielizeň na zimné športy.

Prirodzene hrejivé

Termopodkolienky s vlnou majú extra mäkké froté polstrovanie a zosilnenú oblasť priehlavku. Odporúčaná cena: 11,99 €.