Ležérny módny štýl: Jarná móda pre ženy aj mužov

Jar je tu – ste pripravení na záplavu kvetov? S  novou kolekciou Tchibo môžete rozkvitnúť aj vy – prináša totiž ľahké, kvalitné materiály z biobavlny alebo recyklovaného polyesteru v kombinácii s jednoduchými strihmi. Pestré ako jar – a ležérne ako vy!

Kolekciu „Ležérny módny štýl: Jarná móda pre ženy aj mužov“ nájdete v predajniach Tchibo od 22. februára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 23. februára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 16.2.2021.

S ekologicky šetrnou impregnáciou

Prešívaná bunda s ultraľahkým hrejivým vatovaním z recyklovaného materiálu a s ekologicky šetrnou impregnáciou evoPel. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Svieže farby

Plisovaný kruhový šál zo 100 % polyesteru (recyklovaného). Odporúčaná cena: 9,99 €.

Do teplejších dní

Kabátik z jemného úpletu zo zmesi viskózy (od Lenzing), polyamidu a elastanu.
Odporúčaná cena: 19,99 €.

S prírodným vláknom

Kvetované halenkové šaty zo splývavého krepovaného tkaného materiálu – 100 % viskóza (od Lenzing). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Absolútne štýlová

Cargo bunda z elastického materiálu zo zmesi biobavlny, polyesteru, elastanu a viskózy. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Švihácky šarm

Pánske sako s bočnými rozparkami zo zmesi polyesteru a polyakrylu, s podšívkou zo 100 % bavlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 89,95 €.

Absolútne štýlová

Košeľa strihu comfort fit zo zmesi biobavlny a viskózy. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Ležérne v každej situácii

Krátky kabát rovného strihu zo 100 % bavlny, vzadu s rozparkom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 79,95 €.

Univerzálna

Biela košeľa piké strihu modern fit s certifikáciou GOTS z 95 % biobavlny a 5 % elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

S biobavlnou

Ekologické pestovanie? Samozrejme! Pri pestovaní biobavlny pre Tchibo sa používajú výhradne prírodné hnojivá a prostriedky na ochranu rastlín proti škodcom. To vedie k úsporám vody, zachovaniu úrodnosti pôdy a k ochrane zdravia aj životného prostredia.

Sadnú perfektne

Nohavice chino s mierne obnoseným vzhľadom zo zmesi biobavlny. Vo farbe modrej, olivovo zelenej alebo vo farbe ťavej srsti. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Pre dokonalý štýl

Pulóver z 80 % biobavlny a 20 % polyamidu.  Odporúčaná cena: 19,99 €.