Luxusne pohodlná bielizeň: Domáce oblečenie a bielizeň v prémiovej kvalite

Doprajte si pocit luxusu na tele – s prémiovou spodnou bielizňou, jemnou nočnou bielizňou a úžasne pohodlným oblečením na doma z Tchibo. Dezény, materiály a strihy, ktoré ponúka táto kolekcia, zabezpečujú vynikajúci komfort nosenia a súčasne maximálny štýl. A navyše vzbudzujú náladu užiť si ráno o niečo dlhšie!

Kolekciu „Luxusne pohodlná bielizeň: Domáce oblečenie a bielizeň v prémiovej kvalite“ nájdete v predajniach Tchibo od 5. októbra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 29.09.2020.

Môj ranný okamih

Čipkovaná podprsenka bez kostíc a s mäkkými košíčkami jemne tvaruje a výborne sa nosí. Čipka: 88 % polyamid, 12 % elastan (LYCRA®), podšívka: 85 % polyamid, 15 % elastan (LYCRA®). Veľkosti 75 – 80 A, 75 – 85 B, 75 – 80 C. Odporúčaná cena: 14,99 €. Brazílske nohavičky z jemnej čipky – zloženie: 88 % polyamid, 12 % elastan (LYCRA®), klin 100 % biobavlna. Veľkosti S 36/38 – L 44/46. Dva kusy v balení. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Obľúbená čipka

Poddajná a elegantná – klasické podprsenky a podprsenky s mäkkými košíčkami okúzľujú jemným trojrozmerným leopardím vzorom, nohavičky zas svojim špeciálnym materiálom: elegantná leopardia čipka pôsobí zmyselne a exkluzívne.

V hebkom objatí

Mäkký župan s podšívkou z hebkého plyšu s bočnými vreckami. Vrchný materiál 100 % polyester. Veľkosti 36/38 – XL 48/50. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Súčasným trendom je maximálne pohodlie doma a v blízkom okolí. Či už v posteli, na verande alebo cestou do najbližšej pekárne – pohodlné oblečenie z Tchibo zaistí maximálne uvoľnenie a eleganciu kdekoľvek.

Komfort doma aj vonku

Domáca súprava s elastickým lemovaním na koncoch rukávov, nohavíc a na spodnom leme. Zloženie: 95 % modal (TENCEL™), 5 % elastan (LYCRA®). Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 31,99 €.

S prírodným vláknom

Oblečenie z vlákna Lenzing TENCEL™ je obzvlášť mäkké a poddajné – a navyše toto vlákno, získavané z bukového dreva, prispieva vďaka ekologicky šetrnej produkcii tiež k ochrane životného prostredia.

Perfektný štýl

Podprsenka s mäkkými košíčkami v ponuke až do veľkosti E jemne tvaruje aj bez kostíc a výborne sa nosí. Zloženie: 73 % polyamid, 27 % elastan (LYCRA®). Veľkosti 80 – 95 D, 80 – 95 E. Dostupné exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €. Nohavičky s vysokým pásom pre ľahko tvarujúci efekt s ultraplochým zakončením sa nerysujú pod oblečením. Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 11,99 €.

S elegantným vzorom paisley

Pánske pyžamo zo 100 % biobavlny, certifikované podľa GOTS. Veľkosti M 48/50 – XXL 60/62. Odporúčaná cena: 27,99 €. Dámske pohodlné nohavice s elastickým žabkovaným pásom a so šnúrkou na zaväzovanie. Zloženie: 95 % viskóza (od Lenzing), 5 % elastan (LYCRA®). Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Vzor paisley

Tento abstraktný vzor pripomínajúci lístky alebo kvapky pochádza z Orientu, kde sa používal na zdobenie ušľachtilých materiálov, ako je napríklad hodváb. Vzor paisley je dnes absolútne trendy a je výrazom decentného luxusu a exkluzivity.