Móda a bývanie v boho štýle: Vyrobené s ohľadom na prírodu

Pre všetky voľnomyšlienkárske a kreatívne osobnosti: Boho je symbolom nekonvenčného štýlu! Je pestrý a pritom pôsobí útulne. Je ležérny a súčasne vkusný. Nechajte sa inšpirovať vzorovanými obliečkami, prírodnými dekoráciami a udržateľnými materiálmi z Tchibo. Tak vytvoríte zo svojej domácnosti krásne miesto na relaxáciu.

Kolekciu „Móda a bývanie v boho štýle: Vyrobené s ohľadom na prírodu“ nájdete v predajniach Tchibo od 21. júna 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 22. júna 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 15.6.2021.

Snívanie v marhuľovej

Perkálová posteľná bielizeň zo 100 % biobavlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Z biobavlny

Obliečky na vankúš renforcé zo 100 % biobavlny, 2 ks v balení. Vo farbe terakoty alebo mätovo zelenej. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 9,99 €.

V štýle hammam

XL osuška zo 100 % biobavlny dobre saje vodu a rýchlo schne. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Ručná výroba

Úložné košíčky z morskej trávy, priemer cca 16 cm a 12 cm. 2 ks v balení. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Na dekoráciu aj relax

Dekoračný vankúš zo 100 % biobavlny a s výplňou z recyklovaného polyesteru. Béžovo-biely alebo béžovo-čierno-biely. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 22,99 €.

Posaďte sa u nás!

Vankúš na sedenie zo zmesi polyesteru a ľanu s výplňou z recyklovaného polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 39,99 €.

Pre chvíle relaxu

Sviečka v skle s príjemnou vôňou Fresh Cotton. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Ružové svetielka

Tri svietniky z ružového skla. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Nerušiť! Leňoším!

Pletená závesná sieť s drevenými dielmi z lakovaného masívneho bukového dreva. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Inšpirácia morom

Posteľné obliečky z mikrovlákna s brmbolcami, zo zmesi polyesteru a recyklovaného polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €, na dvojlôžko 31,99 €.

Belasé sny

Tkaná nočná košeľa zo zmesi viskózy od Lenzing a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

S jemným vzorom

Tuniková halenka zo 100 % biobavlny. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Sezóna midi začína

Šaty s volánovou sukňou zo 100 % viskózy (od Lenzing). Odporúčaná cena: 27, 99 €.

Vzdušné a praktické

Ľanové šortky s vysokým pásom zo zmesi ľanu a viskózy (od Lenzing). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.