Na výlet k vode: Udržateľné doplnky, móda a hry

Čím teplejšie sú letné dni, tým viac cool musí byť outfit! Tchibo to vie a preto prináša kolekciu oblečenia k vode a na pláž pre celú rodinu. Oblečenie Tchibo je veľmi štýlové, navyše spĺňa aj veľkú časť nárokov na trvalú udržateľnosť. Prajeme vám veľa zábavy na pláži!

Kolekciu „Na výlet k vode: Udržateľné doplnky, móda a hry“ nájdete v predajniach Tchibo od 31. mája 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 1. júna 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 25.5.2021.

Na pláž pohodlne

Plážové froté šaty zo zmesi biobavlny a polyesteru, s certifikáciou GOTS. Odporúčaná cena: 22,99 €.

S recyklovaným materiálom

Dievčenské bikiny zo zmesi recyklovaného polyamidu, polyamidu a elastanu LYCRA® XTRA LIFE™. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Špeciálne vlákno

Oblečenie k vode a na pláž s vláknom LYCRA® XTRA LIFE™ má dlhšiu životnosť. Toto špeciálne vlákno je viac než 10-krát odolnejšie proti chlórovanej vode, teplu a prostriedkom na opaľovanie.

Štvordielna súprava

Detská súprava bikín zo zmesi recyklovaného polyamidu a elastanu LYCRA® XTRA LIFE™. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 21,99 €.

Jedlo uchová čerstvé

Chladiaca taška XXL, vonkajší materiál biobavlna. Odporúčaná cena: 22,99 €.

A bude zábava!

Súprava bumerangov z preglejky s certifikáciou FSC®. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Kto ma chytí?

Loptička do vody skáče po hladine ako skákacia loptička. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Vzdušné a praktické

XL uterákové pončo 2 v 1  z biobavlny. Dva uteráky sa po zapnutí gombíkov zmenia na pončo. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Bez piesku na deke

Plážová deka neprepúšťajúca piesok. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Dobrú chuť pod šírym nebom

Pikniková súprava pre 4 osoby obsahuje 8-dielny príbor a štyri robustné a pritom ľahké taniere. Odporúčaná cena: 19,99 €.

S ochranou pred UV žiarením

Detská súprava z recyklovaného materiálu s ochranným faktorom 80. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Chránia pokožku

Plavky s recyklovaným materiálom a ochranou proti UV žiareniu s ochranným faktorom 80. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Proti piesku aj slnku

Plážová mušľa z tkaniny s ochranným UV faktorom a s plochou na ležanie, vrátane úložnej tašky a kolíkov. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Osviežujúce pásiky

Pruhované maxišaty z interlokovej tkaniny s dvoma bočnými vreckami. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Príjemný pocit aj v teple

Froté polokošeľa zo zmesi biobavlny a polyesteru. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Štýlová aj na pláži

Zavinovacie šaty zo 100 % viskózy (od Lenzing). Odporúčaná cena: 27,99 €.

Do horúcich dní

Detský overal s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a elastanu. Odporúčaná cena: 12,99 €.