Najskôr si dám kávu: Vitajte vo svojej domácej kaviarni

Poďte s nami osláviť Medzinárodný deň kávy! V tomto týždni sa bude všetko v Tchibo točiť okolo tejto úžasne všestrannej, obľúbenej rastliny a jej vzácnych plodov. Či už ide o chuťový zážitok, nábytok v kaviarenskom štýle alebo oblečenie z recyklovaných vlákien: kávové zrnká neprinášajú len číre potešenie – sú tiež zdrojom inovácií a prispievajú k udržateľnejšiemu spôsobu života. Káva je jednoducho našim najlepším priateľom pre chvíle odpočinku, aj pre chvíle, keď potrebujeme povzbudiť. Spoločne môžeme dokázať všetko… ale najskôr si dáme kávu!

Kolekciu „Najskôr si dám kávu: Vitajte vo svojej domácej kaviarni“ nájdete v predajniach Tchibo od 28. septembra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 22.09.2020.

Perfektné raňajky

Dámske pyžamo: vrchný diel a nohavice 58 % biobavlna, 39 % viskóza (od Lenzing), 3 % elastan (LYCRA®), rebrované lemy 96 % biobavlna, 4 % elastan (LYCRA®). Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 21,99 €. Keramická misa, výška cca 7 cm, priemer cca 13 cm. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Dvojnásobne štýlové

Žakárový uterák s kávovníkovou alebo grafickou potlačou zo 100 % biobavlny – rozmer cca 50 x 100 cm. V balení 2 kusy. Odporúčaná cena: 14,99 €. Kávovníkovú potlač z jednej a grafickú z druhej strany má aj žakárová osuška zo 100 % biobavlny, cca 70 x 140 cm veľká. Odporúčaná cena: 14,99 €. Chladiace obklady na oči na opakované použitie možno vychladiť v chladničke alebo ohriať vo vodnom kúpeli. Priemer cca 6,5 cm. Odporúčaná cena: 4,99 €.

Domáci peeling: cukor a kávová usadenina

Kávová usadenina sa dá perfektne použiť tiež aj ako udržateľný peeling. Kofeín, ktorý je v nej obsiahnutý, podporuje prekrvenie pleti, napína ju a čistí. Dokonalý peeling vytvoríte zmiešaním suchej kávovej usadeniny s cukrom v pomere 1:1. Zmesou vymasírujte pokožku a dôkladne opláchnite.

Oblečenie z kávy

Športové tričko z recyklovanej kávovej usadeniny a recyklovaných PET fliaš. Zloženie: 61 % modal (TENCEL™), 34 % recyklovaný polyester, 5 % elastan. Veľkosti XS 32/34 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 19,99 €. Športové legíny z kávovej usadeniny a recyklovaných PET fliaš. 58 % polyester, 29 % recyklovaný polyester, 13 % elastan. Veľkosti XS 32/34 – XL 48/50. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Oblečenie z kávy a PET fliaš?

Je to možné? Áno! A nielen to: funkčné vlákno potláča zápach, je priedušné a rýchlo schne. Vyrába sa z recyklovanej kávovej usadeniny a z recyklovaných PET fliaš, takže je obzvlášť udržateľné.

Pre dvojnásobne dobrú náladu

Sada pohľadníc z kávového papiera obsahuje 10 ks. 5 rôznych námetov. Zloženie z kávového papiera: 40 % starého papiera s certifikáciou FSC®, 30 % nebielenej celulózy s certifikáciou FSC®, 30 % recyklovanej kávovej usadeniny. Formát A6. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Káva toho dokáže oveľa viac!

Udržateľnosť začína pri pestovaní – ale prečo by to malo pestovaním končiť? Tchibo ide oveľa ďalej: náš kávový papier sa vyrába výlučne z recyklovanej kávovej usadeniny, starého papiera s certifikáciou FSC® a nebielenej celulózy s certifikáciou FSC®. Čiže zo surovín, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, udržateľné a obnoviteľné.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne.