Oblečme sa do farieb: Pestré kúsky pre veselú jeseň

Život je pestrý – a s kolekciou Tchibo bude ešte pestrejší! Výrazné farby vyzerajú pôsobivo v kombinácii s jesennými tónmi a udržateľnými materiálmi. Či už hľadáte pohodlné hoodie mikiny, ležérne džínsy alebo pestrofarebné tričká, táto kolekcia ponúka oblečenie pre celú rodinu. Aký bude váš obľúbený outfit?

Kolekciu „Oblečme sa do farieb: Pestré kúsky pre veselú jeseň“ nájdete v predajniach Tchibo od 13. septembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 14. septembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 7.9.2021.

Veselé pásiky

Detská mikina s kapucňou, zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru sa dá nosiť aj ako šaty. Odporúčaná cena: 19, 99 €.

Zahrejú v chladnom ráne

Termolegíny z biobavlny, recyklovaného polyamidu a elastanu (LYCRA®) majú certifikáciu GOTS. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Na každý deň v škôlke

5 párov ponožiek zo zmesi biobavlny, recyklovaného polyamidu a elastanu (LYCRA®), s certifikáciou GOTS. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Pre ocina

Hoodie mikina s kapucňou zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru, tmavomodrá alebo oranžová. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Pre maminu

Teplákové šaty s podšitou kapucňou zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru Odporúčaná cena: 27,99 €.

Pre deti

Detská mikina zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru s kapucňou v modrej alebo žltej farbe. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Univerzálny

Pletený šál s rebrovanou štruktúrou zo zmesi recyklovaného polyesteru a polyakrylu. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Obľúbená teplákovina

Šaty z teplákoviny s mierne rozšíreným strihom, zmes biobavlny a recyklovaného polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Príjemne zahreje

Mikina zo zmesi biobavlny a recyklovaného polyesteru s príjemne mäkkou kapucňou. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 24,99 €.

Maximálne pohodlné

Nohavice s biobavlnou so sťahovacou šnúrkou v páse. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Ľahké ako pierko

Topánky typu sneaker zo 100 % recyklovaného polyesteru. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Poďme púšťať šarkana!

Šarkan v kompaktnej malej taške sa dá zobrať kamkoľvek. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Zabaví deti aj dospelých

Veľký drevený vĺčik s 3 motívmi na výmenu. Kruhy s motívmi sú z papiera z udržateľnej produkcie. Odporúčaná cena: 14,99 €.