Pánska jesenná móda: Ležérne outfity a doplnky pre mužov

Jeseň je predo dvermi. A preto je tu nová jesenná kolekcia oblečenia z Tchibo, ktorá zaručene obohatí pánsky šatník. Nech sa už rozhodnete pre elegantnú flanelovú košeľu, módny sveter s vlnou merino alebo praktické cargo nohavice, budete perfektne pripravení na príjemnú prechádzku počas neskorého leta.

Kolekciu „Móda do dažďa pre celú rodinu: Zostaňte v suchu“ nájdete v predajniach Tchibo od 7. septembra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 01.09.2020.

Vyraziť von štýlovo

Exkluzívne na www.tchibo.sk dostanete prešívanú vestu s hrejivým vatovaním v modrej alebo zelenej farbe. Zloženie 100 % polyester, veľkosti S 44/46 – XL 56/58. Odporúčaná cena: 27,99 €. Flanelová košeľa strihu modern fit zo 100 % biobavlny s certifikátom GOTS je vo farbe modro-bielo-oranžovej alebo tmavomodro-bielo-červeno-hnedo-oranžovej. Veľkosti M 39/40 – XXL 45/46. Odporúčaná cena: 17,99 €. Pohodlné a výrazné nohavice chino s rovným strihom sú z 96 % biobavlny, 2 % elastanu (LYCRA®). Veľkosti 32/32, 33/32, 33/34, 34/32, 34/34, 36/32, 36/34, 38/32, 38/34. Odporúčaná cena: 39,99 €. V ponuke výhradne online na www.tchibo.sk.

Farby jesene

Nadčasový sveter so šálovým golierom zo 100 % bavlny je dostupný online na www.tchibo.sk vo veľkostiach S 44/46 – XL 56/58. Odporúčaná cena: 34,99 €. Výhradne online kúpite aj cargo nohavice rovného strihu z 98 % biobavlny a 2 % elastanu. Veľkosti 32/32, 33/32, 33/34, 34/32, 34/34, 36/32, 36/34, 38/32. Farba béžová alebo tmavomodrá. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Jesenné tóny

Na to, aby ste vniesli jeseň do svojho šatníka, toho veľa nepotrebujete: kockovaná košeľa, mäkký sveter a koňaková farba premenia decentný outfit na vzhľad, ktorý upúta každý pohľad.

Ležérna forma

Príjemne hrejivá vďaka prešívanej podšívke: pánska parka s kapucňou je podšitá hebkým plyšom. Vrchný materiál 100 % bavlna, podšívka a vatovanie 100 % polyester. V ponuke v zelenom alebo tmavomodrom variante a veľkostiach S 44/46 – XL 56/58. Odporúčaná cena: 79,95 €. Sveter rovného strihu z čistej vlny merino s certifikáciou RWS kúpite vo farbe svetlosivo melírovanej, tmavomodrej, čiernej alebo antracitovej. Veľkosti 48 – 58. Odporúčaná cena: 39,99 €. Prešívaná bunda s hrejivým vatovaním zo 100 % polyesteru vo veľkostiach S 44/46 – XL 56/58 je vo farbe zelenej alebo tmavomodrej. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Univerzálna vlna

Vlna z oviec merino je nesmierne univerzálna. Nepáchne, neškriabe a chladí alebo hreje podľa aktuálneho počasia. Preto je, počnúc jeseňou, dokonalou voľbou pre vrchné aj spodné oblečenie.

Pohodlné oblečenie na relax

Príjemné pyžamo s vrchnou časťou s gombíkovou légou je zo 100 % bavlny z ekologickej produkcie. Veľkosti M 48/50 – XXL 60/62. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €. Domáca obuv s podrážkou s jemným profilom: vrchný materiál 100 % polyester, vnútorný materiál textil. Veľkosti 40/41 – 46/47. Odporúčaná cena: 17,99 €.

S biobavlnou

Pri pestovaní bavlny v ekologickej produkcii sa používajú výhradne prírodné prostriedky. To vedie k úspore vody, zachovaniu úrodnosti pôdy a životného prostredia. V Tchibo pochádza až 89 % textílií z bavlny z certifikovaných udržateľných zdrojov.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne.