Parížske módne novinky: Okúzľujúci štýl veľkomesta

Udržiavaný, ženský a pritom nenásilný – taký je francúzsky štýl obliekania. Kolekcia Tchibo s módnymi vzormi ako sú prúžky a bodky je inšpirovaná prirodzenosťou a eleganciou. Ponúka kvalitné, udržateľné materiály a nadčasové doplnky. V typických francúzskych farbách, medzi ktoré patrí aj povestný koňakový tón, budete vyžarovať dokonalý francúzsky šarm – nielen v uliciach Paríža.

Kolekciu „Parížske módne novinky: Okúzľujúci štýl veľkomesta“ nájdete v predajniach Tchibo od 25. januára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 26. januára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 19.1.2021.

Športová elegancia

Blejzer s tenkým polstrovaním v oblasti ramien vyzerá vždy dobre. 68 % viskóza (od Lenzing), 27 % polyester, 5 % elastan. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Hit sezóny

Kapitánska čiapka je „must have“ nadchádzajúcej jarnej sezóny. Elastická vsadka na zadnej strane zaručí pohodlné nosenie. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Prúžky omladzujú

Tričko s ¾ rukávom, certifikované podľa GOTS. Vyrobené z 96 % biobavlny a 4 % elastanu. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Pohodlné nosenie

Strečové nohavice zo zmesi viskózy (od Lenzing), polyamidu a elastanu sú v tmavomodrej alebo červenej farbe. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Podčiarknu ženskosť

Bodkované midišaty koňakovej farby so žabkovaným lemom na rukávoch. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Neprehliadnuteľná

Blúzka koňakovej farby s bielymi bodkami, so zapínaním na gombík na šiji. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Elegantná koňaková farba

Hnedá je nová čierna. Preto pre nadchádzajúcu sezónu prináša Tchibo trendy koňakovú farbu. Tento výrazný hnedý ton sa dá skvele skombinovať prakticky so všetkými farbami a postará sa o nežne ženský vzhľad. Niet divu, že koňaková je stálicou základného repertroáru francúzskej módy.

Všestranný

Pletený pulóver s melírovaným efektom zo 100 % biobavlny, certifikovaný podľa GOTS. Odporúčaná cena: 27,99 €.

S nápisom

Mikina s nápisom zo 60 % biobavlny a 40 % polyesteru. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Neodolateľne pôvabná

Plisovaná sukňa s elastickým pásom zo 100 % polyesteru je mimoriadne pohodlná na nosenie. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Módny štýl Melange

Skombinujte decentnú sukňu s mikinou a ukážte sa v pravom francúzskom štýle. Ten je charakteristický kombinovaním štýlov, materiálov, vzorov a farieb a vyzerá úžasne v každej veľkosti!

Lichotivý strih

Pletený sveter s gombíkmi, certifikovaný podľa GOTS, zo 100 % biobavlny má mierne padnuté ramená, čo lichotí postave. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.