Parížsky šarm: Jesenná móda pre ženy inšpirovaná Francúzskom

Či už v bistre alebo v kaviarni, k palacinkám alebo ku croissantu – ležérna elegancia je jednoducho v móde. A preto uvítajte jeseň ležérno-elegantnými štýlmi, štýlovými doplnkami a kvalitnými variáciami pančuchových nohavíc – jednoducho módnymi štýlmi, ktoré zaistia dokonalú francúzsku atmosféru. S touto kolekciou Tchibo môžete pokojne z plných pľúc zvolať: Bonjour, Paris!

Kolekciu „Parížsky šarm: Jesenná móda pre ženy inšpirovaná Francúzskom“ nájdete v predajniach Tchibo od 14. septembra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 08.09.2020.

So šarmom Parížanky

Kabátik z jemného úpletu na prednej strane s kvalitnými kovovými gombíkmi je z 80 % viskóza a 20 % polyamid. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 19,99 €.   Prúžkované tričko s polodlhým rukávom a mierne priliehavým strihom. Zloženie: 96 % biobavlna, 4 % elastan. Certifikované podľa GOTS. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54, vzor: modro – biele alebo červeno – biele pásiky. Odporúčaná cena: 12,99 €. Džersejová sukňa s ozdobnými gombíkmi na prednej strane a skosenými deliacimi švami. Zloženie: 51 % biobavlna, 44 % polyester. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 14,99 €. Štruktúrované pančuchové nohavice s pohodlným pásom, bavlneným klinom, 40 DEN. Zloženie: 95 % polyamid, 4 % elastan (LYCRA®), 1 % bavlna. Veľkosti S 36/38 – XL 48/50. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 10,99 €. Kabelka cez rameno s dodatočnou priehradkou na zips na zadnej strane a zásuvnými priehradkami vo vnútri sa dá nosiť aj ako peňaženka. Safiánová koženka 100 % plast, podšívka 100 % polyester. Odporúčaná cena: 12,99 €.

En vogue: Hrdzavočervená farba

Tričko v štýle oversized s padnutými ramenami a ¾ rukávmi má zloženie: 95 % viskóza (od Lenzing) a 5 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. V ponuke v hrdzavočervenej a modrej farbe. Odporúčaná cena: 12,99 €. Kruhový šál s antistatickou úpravou je 100 % recyklovaný polyester. Cca 160 x 100 cm. Odporúčaná cena: 8,99 €. Džegíny s 2 ozdobnými vreckami vpredu a 2 vzadu a elastickým pásom. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. V ponuke v modrej a hrdzavočervenej farbe. Odporúčaná cena: 21,99 €.

Pohodlne a štýlovo

Tričko s výšivkou a širokým elastickým lemom na spodnej časti a koncoch rukávov. Pohodlné vďaka 50 % biobavlny a 50 % Modalu (TENCEL™), výšivka 100 % bavlna. Vo veľkostiach 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 17,99 €. Univerzálne džegíny z mäkkej zmesi bavlny a elastanu, s dvoma ozdobnými vreckami vpredu a dvoma vzadu, s elastickým pásom. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. V ponuke v tmavomodrej a červenej farbe. Odporúčaná cena: 21,99 €. Taška cez rameno s hlavnou priehradkou so zapínaním na zips, vnútorným vreckom na zips a zásuvnými priehradkami na karty. Vďaka prídavnému popruhu sa dá nosiť aj ako crossbody. Safiánová koženka 100 % plast, podšívka 100 % polyester. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Très bien: Ažúrová výšivka

Táto obzvlášť náročná vyšívacia technika sa perfektne hodí k outfitom, ktoré majú elegantný a zároveň ležérne vzdušný vzhľad. Nostalgická atmosféra ide ruka v ruke s osviežujúcou modernou ľahkosťou. Adieu, vlažné letné večery, bonjour, zlatistá jeseň!

Uvoľnená elegancia na cestách

Kabátik z jemného úpletu s rebrovaným lemom, s vlnkami vo výstrihu, na konci rukávov a na spodnom leme je z 80 % viskózy a 20 % polyamidu. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Odporúčaná cena: 19,99 €. Prúžkované tričko s polodlhým rukávom, mierne priliehavým strihom, certifikované podľa GOTS. Zloženie: 96 % biobavlna, 4 % elastan. Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54. Modro-biele alebo červeno-biele prúžkovanie. Odporúčaná cena: 12,99 €. Menčestrová sukňa z jemného menčestru, mierne rozšíreného strihu do A, s tvarujúcimi deliacimi švami, certifikovaná podľa GOTS. Zloženie: 98 % biobavlna, 2 % elastan. Veľkosti 36 – 48. Odporúčaná cena: 19,99 €. Nepriehľadné pančuchové nohavice, ultra matné, 80 DEN, s bavlneným klinom, veľkosť 52/54 s komfortným klinom. Zloženie: 94 % polyamid, 6 % elastan (LYCRA®). Veľkosti S 36/38 – XXL 52/54, V balení 2 x čierne alebo 2 x tmavomodré. Odporúčaná cena: 9,99 €.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne.