Pohodlné cestovanie: Praktické doplnky a móda

Zacnelo sa vám po diaľkach? Komu by sa necnelo! Nezáleží na tom, či zamierite k Severnému moru, Južnému oceánu alebo na chalupu, s novou kolekciou Tchibo budete perfektne vybavení na akúkoľvek cestu. A než odídete, prajeme vám zatiaľ veľa zábavy pri plánovaní a snívaní.

Kolekciu „Pohodlné cestovanie: Praktické doplnky a móda“ nájdete v predajniach Tchibo od 3. mája 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 4. mája 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 27.4.2021.

Všetko má svoje miesto

Sada troch cestovných organizérov obsahuje 2 ks veľkosti 40 x 12 x 30 cm a jeden s veľkosťou 31 x 12 x 27 cm. Odporúčaná cena: 9, 99 €.

Chráni kufor aj obsah

Ochranný obal na kufor je z pružného materiálu. Vhodný na kufor s výškou od 67 do 77 cm. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Ideálna do príručnej batožiny

Kozmetická taštička je vhodná aj na transport tekutín v lietadle. Rozmery 18,5 x 15 x 5 cm. Odporúčaná cena: 7,99 €.

S kovovou výstužou

Bezpečnostný batoh v kombinácii ružovej a sivej alebo modrej a sivej má kovovú výstuž v ramenných popruhoch proti rozrezaniu. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Hračka aj vankúšik

Šijový vankúšik poslúži aj ako hračka. Vonkajší materiál z 60 % z biobavlny, výplň z mikroguľôčok. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Maska pre vysoký komfort

3D maska na spanie zaisťuje úplné zatmenie, pričom nespočíva úplne na očiach. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Zábava na cesty

Hlavolam v štýle Rubikovej kocky, v sade zlatá a strieborná kocka. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Spoľahliví spolucestujúci

Kufre s tvrdou škrupinou bezpečne ochránia obsah, majú integrovaný zámok TSA, aretovateľnú teleskopickú tyč a štyri kolieska, otočné o 360°. V ponuke tri veľkosti:

Malý kufor v červenej farbe s objemom 29 l, váhou 2,8 kg a rozmermi 38 x 54,5 x 22 cm je vhodný aj jako príručná batožina. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Stredný kufor v červenej alebo striebornej farbe s objemom 55 l, váhou 3,7 kg a rozmermi 44 x 66,5 x 25,5 cm. Odporúčaná cena: 79,95 €.

Veľký kufor červenej alebo striebornej farby s objemom 85 l, váhou 4,7 kg a rozmermi 50 x 75,5 x 29 cm. Odporúčaná cena: 89,95 €.

V kolekcii nájdete aj hybridné alebo textilné kufre rôznych farieb.