Pre deti a mamičky: Veselá a praktická móda na deň plný dobrodružstiev

Pre deti a mamičky: Veselá a praktická móda na deň plný dobrodružstiev

Už ste dnes videli leoparda? V kolekcii Tchibo s udržateľnými a recyklovanými materiálmi pre deti a ich mamičky sa môžete vydať stopovať divú zver. Nielen súrodencom a partnerom svedčia svieže farby a zvieracie vzory – módny štýl Mini-me je tu aj pre mamičky a ich dcérky. A v kombinácii s vhodným oblečením do dažďa môžu spoločne vyraziť von aj za nepriaznivého počasia!

Kolekciu „Pre deti a mamičky: Veselá a praktická móda na deň plný dobrodružstiev“ nájdete v predajniach Tchibo od 22. marca 2021 alebo
v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 23. marca 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 16.3.2021.

S protižmolkovou úpravou

Na túto bundičku bolo použitých 13 recyklovaných PET fliaš. Odporúčaná cena: 11, 99 €.

Veselé farbičky

Pletený svetrík zo zmesi biobavlny a polyamidu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Flísová vesta

Vesta so zipsom a recyklovaným materiálom. Ružová alebo bledomodrá. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Roztopašné volány

Šifónová suknička s gumou v páse. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Dážď nás neprekvapí

Nohavice do dažďa s ekologicky šetrnou impregnáciou evoPel. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Zo 4 PET fliaš

Multifunkčné šatky s podielom flísu. Prúžkovaný alebo s leopardím vzorom. 1 ks. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Dvojnásobne roztomilé

Bavlnená mikina s certifikáciou GOTS zo 100 % biobavlny. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Detská móda budúcnosti

Typické dievčatko? Typický chlapček? Tričká Tchibo so zvieracím motívom sú vhodné pre chlapcov aj pre dievčatá. A keď už z oblečenia vyrastú, môžu svoje obľúbené kúsky posunúť mladším súrodencom alebo kamarátom!

Nepremokavá parka

S vodoodpudivou hydrofóbnou úpravou miDori® evoPel NF 2.0. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Obuté raz – dva

Sneaker tenisky s vyberateľnou stielkou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Príjemné na nosenie

Dve polokošele s certifikáciou GOTS zo zmesi biobavlny a elastanu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Pastelové trio

Tri bavlnené tričká s certifikáciou GOTS z biobavlny. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Dobroty so sebou

Chladiaca desiatová taška sa dá pripevniť na detský kočík. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Ľadvinka

Vyrobená zo 100 % recyklovaného polyamidu. Odporúčaná cena:12,99 €.

Štýlová

Fľaša na pitie KOZIOL z recyklovaného plastu, obsah cca 425 ml. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Outdoorový ruksak

Na tento ruksak zo 100 % recyklovaného polyesteru bolo zrecyklovaných 11 PET fliaš. Odporúčaná cena: 22,99 €.

V Slovenskej republike pôsobí prostredníctvom TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o. od roku 1991 v segmente praženej a instantnej kávy pod známymi značkami Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Od roku 2008 rozvíja TCHIBO SLOVENSKO na slovenskom trhu obchodnú činnosť zameranú na predaj spotrebného tovaru Tchibo. Každý týždeň je uvedená do predaja nová kolekcia asi 30 výrobkov na určitú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy výlučne do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách ponúka Tchibo aj dizajnovú kolekciu výrobkov na pôžitok z kávy, ktorá je súčasťou stálej ponuky siete obchodov Tchibo. Tchibo nezabúda ani na milovníkov domácej kvalitnej kávy – s domácim kávovarom Cafissimo alebo plnoautomatickým kávovarom na zrnkovú kávu Esperto Caffé či Esperto Latte si svoju obľúbenú šálku kávy môžete dopriať v pohodlí domova rýchlo, ľahko a profesionálne. Spoločnosť Tchibo podniká zodpovedne. Dlhodobo sa angažuje v mnohých projektoch zameraných na trvalo udržateľnú produkciu kávy, bavlny či dreva a zaistenie zodpovedajúcich pracovných a životných podmienok malopestovateľov a pracovníkov v továrňach. Aktívne pomáha riešiť otázky ako globálne otepľovanie, ohľaduplné hospodárenie s vodou, pôdou, energiami a zdrojmi, zaobchádzanie s odpadom či zachovanie biodiverzity. Zapája sa do činnosti mnohých miestnych komunít.