Pripravení na workout: Móda a doplnky pre skvelú formu

Nájdite si čas na šport! Tento týždeň sme pre vás pripravili kolekciu, ktorá sa postará o perfektnú motiváciu: nájdete v nej vysoko funkčné tričká, legíny a plavky a tiež celý rad ďalších produktov, ktoré vám podstatne uľahčia tréning. Môžete postupovať vlastným tempom – či už v posilňovni, doma alebo vonku. Stačí si obliecť naše športové oblečenie – a ide sa na to!

Kolekciu „Pripravení na workout: Móda a doplnky pre skvelú formu“ nájdete v predajniach Tchibo od 8. marca 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 9. marca 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 2.3.2021.

Na cvičenie aj na masáž

Reakčná loptička na masáž a cvičenie s priemerom 10 cm. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Pre perfektný výkon

Bežecký opasok na smartphone s reflexnými prvkami. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Vo farbe je sila

Tri posilňovacie gumy s rôznym odporom, každá dlhá 265 cm. V balení 3 kusy. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Aj na domáce použitie

Závesný posilňovací systém na cvičenie s vlastnou hmotnosťou. Dĺžka každého pásu 218 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Perfektný na kruhový tréning

Cvičebný pás z prírodného latexu na posilňovacie a vytrvalostné cvičenia, zlepšovanie koordinácie, rovnováhy a ohybnosti. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Príjemná na telo

Bezšvová dvojvrstvová športová podprsenka zo zmesi polyamidu (TACTEL®), polyesteru a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 12,99 €.

S prírodným vláknom

Tričko s úpravou DryActive Plus zo zmesi polyesteru a viskózy (od Lenzing), v troch farbách. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 11,89 €.

Pohodlný vysoký pás

Bezšvové 7/8 legíny s úpravou DryActive Plus zo zmesi polyamidu a elastanu (LYCRA®). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Multitalent

Balančná doska Twister na zlepšenie rovnováhy a posilňovanie svalov. Exkluzívne na
                          www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Priedušné a protišmykové

Tenisky sneaker s protisklzovou podrážkou a priedušným vrchným materiálom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Odolné voči chlóru

Športové plavky odolné voči chlóru a UV žiareniu s nepriehľadnou prednou stranou zo zmesi polyesteru (ECONYL®) a elastanu (LYCRA® XTRA LIFE). Odporúčaná cena: 22,99 €.

Ideálna na prezliekanie

Podložka na prezliekanie slúži zároveň na odkladanie mokrých plaviek. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Je to v suchu

Športová taška so zosilneným dnom a s extra priehradkou na topánky a mokré oblečenie. Odporúčaná cena: 22,99 €.