Psie počasie nás baví: Móda do dažďa pre dospelých a doplnky pre psov

Škaredé počasie? To pre nás neexistuje! S novou kolekciou Tchibo, ktorá obsahuje všetko od oblečenia do dažďa cez flísové bundy až po trekingové topánky budete skvele vybavení do každého počasia a navyše budete vždy vyzerať štýlovo. A s našimi hračkami pre psy a funkčným vybavením pre štvornohých domácich miláčikov bude na každej prechádzke skvelá zábava.

Kolekciu „Psie počasie nás baví: Móda do dažďa pre dospelých a doplnky pre psov“ nájdete v predajniach Tchibo od 6. septembra 2021 alebo
v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 7. septembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 31.8.2021.

Výrazné lemovanie

Bunda do dažďa zo 100 % recyklovaného polyesteru s vysoko účinnou ekologicky šetrnou impregnáciou evoPel a s podšívkou zo sieťoviny a taftu. Odporúčaná cena: 49, 99 €.

Moja? Tvoja? Naša!

Unisex bunda do dažďa zo 100 % polyesteru s ekologicky šetrnou impregnáciou evoPel, v žltej alebo červenej farbe. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Ochráni svoj obsah pred vodou

Batoh do dažďa z materiálu odolného voči vode, s oddelením na laptop. Objem cca 6 l. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 31,99 €.

Proti vetru a dažďu

Pončo do dažďa s rukávmi je zo 100 % recyklovaného polyesteru, má vysoko účinné laminovanie a ekologicky šetrnú impregnáciu evoPel. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Kaluže nie sú prekážka

Nízke čižmy matného vzhľadu s vyberateľnou stielkou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Bezpečne ochráni

Reflexná vesta pre psa chráni pred nepriazňou počasia. S integrovaným vreckom a otvorom na vodidlo na vrchnej časti. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Ideme na prechádzku!

Vodeodolná taštička na dobroty pre maznáčika s integrovaným zásobníkom na vrecúška na exkrementy. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Viditeľné doďaleka

Reflexné pásky na labky s nastaviteľným suchým zipsom. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Autosedačka pre psa

Pre malé a stredne veľké psy. Odpudzuje vodu a nečistoty. Upevňovací popruh možno pripevniť k opierke hlavy. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Pohodlné sprchovanie

Kefa na sprchovanie domácich miláčikov so zásobníkom na šampón. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Funkčný kabát 3 v 1

Funkčný outdoorový kabát do dažďa zo 100 % recyklovaného polyesteru a s ekologicky šetrnou impregnáciou, s vyberateľným flísovým kabátom a odnímateľnou kapucňou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 69,99 €.

Vodotesné

Trekingové topánky s vodotesnou membránou a vyberateľnou stielkou, vrátane náhradných šnúrok. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 59,95 €.