Romantická bielizeň na deň i noc: Kúsky, ktoré si zamilujete

Jar je tu – a s ňou nežné farby, romantická čipka a neuveriteľne príjemný pocit pri nosení – teda presne to, čo tak milujeme! Objavte novú kolekciu Tchibo s dennou aj nočnou dámskou bielizňou. A zažijete absolútne okúzľujúci pocit na vlastnej koži.

Kolekciu „Romantická bielizeň na deň i noc: Kúsky, ktoré si zamilujete“ nájdete v predajniach Tchibo od 29. marca 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 30. marca 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 23.3.2021.

Nežná ako vy

Mäkká podprsenka zo zmesového materiálu s polyamidom a elastanom, sivá alebo krémovo biela. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Zladené

Čipkové nohavičky s vysokým pásom, sivé alebo krémovo biele. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Nádherne ženské

Body so zónami zo silnej sieťoviny, bez kostíc a vystuženia košíčkov. V bielej farbe exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Okúzľujúca ružová

Podprsenka s kosticami a čipkou bez vystuženia košíčkov. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Jemne zmyselné

Nohavičky s čipkou vo farbe sivej, krémovo bielej alebo ružovej. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Bezšvové spracovanie

Bezšvová podprsenka s čipkou, zmes polyamidu (TACTEL™) a elastan. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Ani o nich neviete

Bezšvové nohavičky dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Sny s pocitom luxusu

Perkálová posteľná bielizeň zo 100 % biobavlny, so zipsom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

So saténom a čipkou

Nočná košeľa zo zmesi biobavlny, modalu (TENCEL™) a elastanu. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Hebká elegancia

Saténové pyžamo ležérneho strihu s elastickým pásom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Tiež milujete ten ušľachtilý dotyk saténu? Tento jemne splývavý materiál s nežným leskom je za teplých nocí krásne ľahký a vzdušný. A vy sa ráno, keď zazvoní budík, prebudíte nádherne uvoľnená a oddýchnutá.

Ten príjemný pocit na pokožke!

Saténová košieľka s posuvnými ramienkami. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 22,99 €.

Doma štýlovo…

Mikina s kapucňou zo zmesi modalu (TENCEL™), polyesteru a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 22,99 €.

…a pohodlne

Nohavice zo zmesi modalu (TENCEL™), polyesteru a elastanu (LYCRA®) s elastickým pásom a šnúrkou na úpravu obvodu. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Prečo TENCEL™?

Modalové alebo lyocelové vlákna TENCEL™ sa získavajú z obnoviteľnej suroviny – z dreva. Aby sme zaistili, že na výrobu celulózových vlákien pre Tchibo bude použité drevo zo zodpovedného lesného hospodárstva, používame vlákna TENCEL™ od LENZING.