Spálňa snov: Bielizeň a pyžamá pre najlepší spánok

Kvalitný spánok je nesmierne dôležitý a preto Tchibo tento týždeň okrem hebkej posteľnej bielizne stavilo aj na nápady, ktoré uľahčujú zaspávanie, na upokojujúce večerné rituály a tiež na produkty pre príjemnú, uvoľnenú noc. Ekologicky šetrné kolekcie Tchibo z biobavlny a recyklovaných materiálov určite potešia každého, kto okrem príjemného spánku myslí aj na udržateľnosť. Pre lepší spánok a pre dobrý pocit!

Kolekciu „Spálňa snov: Bielizeň a pyžamá pre najlepší spánok“ nájdete v predajniach Tchibo od 26. októbra alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 27. októbra 2020. Pre držiteľov TchiboCard je dostupná online už od 20.10.2020.

Spálňa snov

Bavlnená posteľná bielizeň „Jemný flanel“ so zipsom, certifikovaná podľa GOTS, je zo 100 % biobavlny. Štandardná veľkosť – 1 obliečka na vankúš cca 90 x 70 cm, 1 obliečka na paplón cca 140 x 200 cm. Odporúčaná cena: 27,99 €. Na dvojlôžko – 2 obliečky na vankúš, každý cca 90 x 70 cm, 1 obliečka na paplón cca 200 x 200 cm. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Absolútne uvoľnenie

Hrejivý vankúšik na ramená s poťahom zo 100 % biobavlny a vatovaním zo 100 % recyklovaného polyesteru. Odporúčaná cena: 14,99 €. Relaxačný vankúšik, naplnený guľôčkami, ktoré sa prispôsobia každému pohybu, je z 83 % polyamid, 17 % elastan, bočné diely 100 % polyester (mikrovlákno). Dĺžka cca 29 cm. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Príjemná hebkosť

Zamatovo hebká dekoračná umelá kožušina, 100 % polyester, má rozmery cca 65 x 92 cm. Odporúčaná cena: 29,99 €. Porcelánová šálka na čaj s kvalitným vzorom akvarelovej maľby so zlatým dekorom má objem cca 400 ml. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Či už harmančekový, mätový, baldriánový alebo čaj z citrónovej trávy – jedna šálka pred spaním zahreje a navodí pocit pohody.

Miesto na oddych

Svetelný záves s LED s 8 prísavkami na upevnenie a pevne zabudovanými LED s teplou bielou farbou svetla a funkciou časovača je vhodný do vnútorných aj vonkajších priestorov. Šírka cca 120 cm, dĺžka každého závesu cca 110 cm. Odporúčaná cena: 24,99 €. Štruktúrované obliečky so zipsom sú zo 100 % recyklovaného polyesteru (mikrovlákna). Štandardná veľkosť – 1 obliečka na vankúš cca 90 x 70 cm, 1 obliečka na paplón cca 140 x 200 cm. Odporúčaná cena: 29,99 €. Na dvojlôžko – 2 obliečky na vankúš, každý cca 90 x 70 cm, 1 obliečka na paplón cca 200 x 200 cm. Odporúčaná cena: 32,99 €.

Nádherná relaxácia

Uvoľnenie prinesie balzam pre pokojný spánok s výťažkom z eukalyptu, pomaranča a z aloe vera, aj s ošetrujúcim olivovým a mandľovým olejom. Objem 50 ml. Odporúčaná cena: 7,99 €.  Príjemnú atmosféru navodia sviečky z pravého vosku s LED a s časovačom. Tri pevne zabudované LED s teplým bielym svetlom dokonale napodobňujú mihotanie plamienka. V balení 2 ks, výška cca 13 cm a 10 cm.  Odporúčaná cena: 11,99 €.

Rozmaznávajte sa!

• Rozmaznávajte všetky svoje zmysly balzamom pre pokojný spánok:
  • Pred spaním si naneste balzam na čelo alebo na iné body, kde je výrazne cítiť tep srdca.
  • Aloe vera a oleje v balzame môžu mať ošetrujúci účinok a ráno po prebudení zaistia svieži vzhľad.
  • Levanduľa, pomaranč a eukalyptus uvoľnia éterické oleje a prispievajú tak k relaxácii a vnútornej rovnováhe.

Vďaka tomu vám už nič nestojí v ceste za príjemným zaspávaním a uvoľňujúcim spánkom!