Spokojná v každom veku: Doplnky pre váš bezstarostný deň

Viac slobody, viac pokoja, viac času na skutočne dôležité veci. Je potrebné vnímať to pozitívne: stredný vek prináša množstvo krásneho. Vrásky? No a čo? So správnymi pomôckami sa dá starnúť nádherne uvoľnene. Užite si každý okamih!

Kolekciu „Spokojná v každom veku: Doplnky pre váš bezstarostný deň“ nájdete v predajniach Tchibo od 26. júla 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 27. júla 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 20.7.2021.

Chladivé aj hrejivé

Gélové obklady sú ideálne na oči a viečka. Dajú sa používať ako chladivé, aj ako hrejivé. Odporúčaná cena: 8, 99 €.

Expresný lifting viečok

Páska na povisnuté očné viečka s 300 priehľadnými silikónovými náplasťami a pinzetou na aplikáciu. Odporúčaná cena: 7,99 €.

V sprche pohodlne

Pás na umývanie chrbta so silikónovými výbežkami pomáha pri nanášaní sprchového gélu alebo peelingu. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Jemná masáž pleti

Kozmetický valček na tvár môže prispieť k jej lepšiemu prekrveniu a vstrebávaniu ošetrujúcich prípravkov. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Vyčistí okuliare aj šperky

Ultrazvukový čistič so sitkom dokonale vyčistí šperky, okuliare, mince, ale aj zubný strojček alebo zubnú náhradu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 44,99 €.

V rovnováhe

Balančná podložka pre balančné, koordinačné a pohybové cvičenia s protišmykovou úpravou. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 21,99 €.

Protišmyková

Podložka na jogu z vysoko elastického materiálu a s protišmykovou úpravou optimálne tlmí nárazy. Rozmery cca 60 x 170 cm. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Malá posilňovňa

S obručou na pilates si intenzívne precvičíte svaly pŕs, nôh aj chrbta. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Precvičia celé telo

Sada posilňovacích expanderov na posilňovanie celého tela obsahuje expandery v troch dĺžkach. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Celulitídu vezmú útokom

Masážny valček, loptička a 2 silikónové banky pomáhajú so stimuláciou pokožky a tým sa môžu podieľať na vašom boji s celulitídou. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Príjemné na telo

Tri topy zo zmesi biobavlny a elastanu sú vhodné na cvičenie aj na bežné nosenie. V balení 3 kusy – tmavomodrý, svetlomodrý a biely. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Chladenie na zápästie

Chladiace manžety na zápästia zmiernia horúčavy vonku a môžu prispieť aj k zmierneniu návalov tepla. V balení 2 kusy. Odporúčaná cena: 12,99 €.