Šport vonku aj vnútri: Móda a doplnky na každodenné cvičenie

Kto má šport naozaj v láske, nevzdá sa svojej zvyčajnej dávky pohybu vonku ani za pochmúrneho či zlého počasia. S novými bundami, nohavicami a cvičebnými pomôckami z tejto kolekcie Tchibo budete perfektne vybavení aj v chladnom ročnom období. Budete nielen v skvelej kondícii, ale navyše budete pri vašej športovej aktivite aj dobre vyzerať – či už v telocvični, alebo vonku. Takže rýchlo sa obliecť do športového a ide sa na to!

Kolekciu „Šport vonku aj vnútri: Móda a doplnky na každodenné cvičenie“ nájdete v predajniach Tchibo od 12. októbra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 13. októbra 2020. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 06.10.2020.

Pre veľkú viditeľnosť

Dámska vetruvzdorná bežecká bunda z voduodpudivého materiálu s reflexnými prvkami zabezpečí optimálnu viditeľnosť vďaka svietivým neónovým farbám. Zloženie: 100 % polyester, veľkosti 34 – 44. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €. Pánska softshellová funkčná vesta z voduodpudivého materiálu s reflexnými prvkami zo 100 % polyesteru. Veľkosti S 44/46 – XXL 60/62. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €. Rýchloschnúca termočiapka s reflexnými prvkami. Zloženie: 88 % polyester, 12 % elastan. Vo farbe neónovo zelenej, neónovo oranžovej alebo čiernej. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Zlé počasie? Nevadí!

Pánska cyklistická bunda do dažďa s reflexnými prvkami. Zloženie: 100 % polyester. Veľkosti S 44/46 – XXL 60/62. Odporúčaná cena: 59,95 €. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Dámska cyklistická bunda do dažďa s reflexnými prvkami zo 100 % polyesteru, veľkosti 34 – 44. Odporúčaná cena: 59,95 €. Návlek na cyklistickú prilbu proti dažďu s reflexnými prvkami – zloženie 100 % polyester. Rozmery cca 35 x 14,5 cm. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Udržanie rovnováhy

Balančná podložka precvičuje motoriku, zlepšuje kondíciu, koordináciu, silu a rovnováhu. Vďaka úchytom je perfektná aj na posilňovanie rúk, napríklad pri kľukoch. Nosnosť max. 100 kg. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Rýchloschnúce športové legíny – zloženie: 92 % polyester, 8 % elastan. Veľkosti XS 32/34 – XL 48/50. Čierne s reflexnými prvkami alebo v kombinácii petrolejovej a korálovo červenej. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Šport v chladnom ročnom období

Keď je vonku zima, najradšej by sme zostali ležať doma na gauči. Ale práve vtedy je šport dôležitejší, než kedykoľvek inokedy: pohyb totiž podporuje krvný obeh a telo načerpá energiu zo skromného slnečného žiarenia, ktoré potrebuje na produkciu vitamínu D.

Funkčné a pohodlné

Priedušné a rýchloschnúce funkčné tričko s reflexnými prvkami – zloženie: 92 % polyester, 8 % elastan. Veľkosti S 44/46 – XXL 60/62. Odporúčaná cena: 12,99 €. Magnetické svetielko s reflexnými prvkami a troma režimami svietenia. Rozmery cca 6 x 4 cm. V balení 3 ks. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Termo: materiál pre víťazov

Termooblečenie efektívne chráni telo pred prechladnutím. Tento materiál je vhodný najmä pre športovcov, ktorí trávia na jeseň veľa času vonku, pretože udržuje konštantnú telesnú teplotu, navyše je priedušný, takže pokožka zostáva suchá a bez potu.

Relax po cvičení

Dvojitý masážny valček s flexibilným rámčekom sa prispôsobí masírovanej oblasti. Stisk možno individuálne regulovať. Odporúčaná cena: 17,99 €. Rýchloschnúce športové legíny s reflexnými prvkami – zloženie: 92 % polyester, 8 % elastan. Veľkosti XS 32/34 – L 44/46. Odporúčaná cena: 22,99 €. Dostanete výhradne online na www.tchibo.sk.