Takto chutí jeseň: Varenie a stolovanie v najfarebnejšom ročnom období

Milujete tekvicu, mrkvu a podobne? Potom prišla vaša chvíľa! Veľa regionálnych druhov ovocia a zeleniny má práve teraz sezónu a čaká na to, kým ich v kuchyni premeníte na lahodné pokrmy. Všetko, čo k tomu potrebujete, je kvalitný riad, skvelé nápady na pečenie chleba a oveľa viac – to všetko nájdete v Tchibo.

Kolekciu „Takto chutí jeseň: Varenie a stolovanie v najfarebnejšom ročnom období“ nájdete v predajniach Tchibo od 20. septembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 21. septembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 14.9.2021.

Veľká porcia

XL pekáč z ušľachtilej ocele s roštom s objemom cca 9 l má kvalitný nepriľnavý povrch GREBLON® B2 a rošt z ušľachtilej ocele. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39, 99 €.

Vždy chránená

Kuchynská zástera zo zmesi ľanu a biobavlny. Rozmer cca 60 x 85 cm. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Na kapustu

Kameninový hrniec MS s pokrievkou a dvoma závažiami s objemom cca 10 l má obzvlášť široký žliabok na vodu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Drevený tĺčik na kapustu alebo štuchanie zemiakov z olejovaného dubového dreva s certifikáciou FSC®. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Praktické

Silikónové podložky na pečenie, v balení 4 ks: 2x štvorcová, 2x obdĺžniková. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Rýchle odmerky

Dávkovacie lopatky z ušľachtilej ocele, v balení 3 ks: cca 60 ml, 40 ml a 20 ml. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Pekáč plný zážitkov

Liatinový pekáč zo smaltovanej liatiny, objem cca 4,5 l, vo farbe krémovej alebo zelenej. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Dokonalé koláče

Guličky na pečenie z kvalitnej kameniny zabraňujú tvorbe bublín a zmršteniu cesta. Opakovane použiteľné. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Namiesto váhy

Odmerky z odolného borokremičitého skla. Vhodné aj na horúce tekutiny. V balení 2 ks s využiteľným objemom cca 500 ml a 125 ml. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Domáci je najlepší

Ošatka na kysnutie chleba z prírodného pedigu  na bochníky od 700 g až do 1 500 g. Vrátane bavlnenej utierky. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Látka pre čerstvosť

Ľanový obrúsok na zeleninu s dlhou životnosťou, cca 57 x 51 cm Odporúčaná cena: 10,99 €.

Zapekáme!

Zapekacie misky z glazovanej kameniny, v balení 4 ks, každá cca 150 ml. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Bavlna namiesto fólie

Látkové kryty na misky z biobavlny –  priedušná alternatíva k potravinovej fólii. V balení 3 ks, priemer cca 36 cm, 23 cm a 13 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 8,99 €.