Varíme zdravo: Pomocníci pre zdravú výživu

Už ste niekedy držali pôst? Chceli sme to zistiť a preto sme sa  na to spýtali našich zákazníkov s TchiboCard. A dozvedeli sme sa: nie je pôst ako pôst. Od nejedenia mäsa cez ozdravný pôst až po znižovanie množstva odpadu: možností, ako sa správať udržateľne, pokiaľ ide o správnu výživu a ohľaduplný prístup k životnému prostrediu, je celý rad. Naše šikovné kuchynské pomôcky ponúkajú skvelú podporu a umožňujú pripraviť nové pokrmy ľahko a rýchlo. Pozrite sa s nami!

Kolekciu „Varíme zdravo: Pomocníci pre zdravú výživu“ nájdete v predajniach Tchibo od 15. februára 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 16. februára 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 9.2.2021.

Zdravé varenie

Malý multifunkčný hrniec s  1,5 litrovou nádobou s nepriľnavým povrchom, vrátane nástavcov na prípravu jedla v pare rýchlo pripraví aj ryžu či ovsenú kašu. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 44,99 €.

Pre všetky zmüsly

Silikónová forma na domáce müsli tyčinky, dva kusy v balení. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Na domáci jogurt

Elektrický jogurtovač so 7 pohárikmi, každý s objemom cca 200 ml. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Nielen pre vegánov

Opakovane použiteľné vrecko na prípravu orechového mlieka zo 100 % biobavlny. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Domáce orechové mlieko: Ako na to?

Namočte 200 g orechov na 12 hodín do vody, potom vodu zlejte a do nádoby nalejte cca 1 liter čistej vody. Rozmixujte tyčovým mixérom dohladka, potom tekutinu sceďte do vysokej nádoby cez na to určené vrecko a dobre vyžmýkajte. V chladničke vydrží 3 až 5 dní.

Takto pripravíte aj mandľové mlieko.

Tri pomôcky v jednom

Profesionálna sada pomôcok na pečenie: krájač cesta so stupnicou, špachtľa s vlnovkovým okrajom a silikónová stierka dajú pečeniu nový rozmer. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Ručná výroba

Ošatka na kysnutie chleba je ručne pletená z prírodného pediga. Bavlnenú utierku je možné použiť na zakrytie alebo ako vložku do ošatky. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Miesto pre chlieb

Chlebník zo stabilného plastu s protišmykovými silikónovými nožičkami a s praktickou doskou na krájanie. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Aby zostal dlho čerstvý

Vrecúško na chlieb z čistej bavlny pomáha uchovať chlebík čerstvý o niekoľko dní dlhšie a zároveň ním bojujete proti nadbytočnému odpadu. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Nestarnúci smalt

Forma z trojnásobne smaltovaného kovu s vnútorným vyberateľným roštom je vhodná do rúry. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Prečo smalt?

• je odolný voči korózii a tak vydrží celý život
  • je vhodný do umývačky riadu, čím šetrí váš čas
  • nemení chuť pripravovaných jedál

Univerzálne trio

Tri sklenené zapekacie formy sú bez veka vhodné do rúry aj mikrovlnnej rúry, s vekom poslúžia na uchovávanie potravín. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Pitný režim To-Go

Dvojstenná karafa na vodu s objemom cca 400 ml a vyberateľným sitkom z ušľachtilej ocele na čerstvé ovocné a zeleninové kúsky alebo čaj. Odporúčaná cena: 24,99 €.