Veľkonočné pečenie: Ako na dobroty na najveselšie sviatky roku

Čo vás na Veľkej noci baví najviac? Pečenie, posedenie s priateľmi, ručné práce alebo hľadanie veľkonočných vajíčok s celou rodinou? Samozrejme, že sa nemôžeme vzdať žiadnej z týchto radostí! Preto budú tohtoročné veľkonočné sviatky s  najrôznejšími pomôckami na pečenie a sviatočnými dekoráciami v prírodných pastelových farbách z Tchibo obzvlášť lahodné a kreatívne. A pre najmenších sú tu roztomilé darčeky a pestrofarebné potreby na ručné práce a majstrovanie, ktoré im rozžiaria oči.

Kolekciu „Veľkonočné pečenie: Ako na dobroty na najveselšie sviatky roku“ nájdete v predajniach Tchibo od 15. marca 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 16. marca 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 9.3.2021.

Išli vajíčka na vandrovku

Veľkonočná kreatívna sada na výrobu figúrok z 5 vyfúknutých vajíčok. Odporúčaná cena: 5,99 €.

Na výslužku

Obrázok, na ktorom je vnútri, biele

Automaticky generovaný popisDva veľkonočné košíčky v tvare chutných zajačikov. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Pre šibačov aj hľadačov

Dve darčekové vrecúška z biobavlny. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Domček alebo stan?

Hrací stan „Záhradný domček“ z kvalitného stanového materiálu s oknami, dverami a markízou. Odporúčaná cena: 62,95 €.

Elegantné

Nálepky na vajíčka so zlatými detailmi. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Extra vysoká

Forma na pečenie z ušľachtilej ocele, výškou až 15 cm a nastaviteľným priemerom cca 16 – 30 cm. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Nádherne dekoratívne

Silikónová podložka na pečenie a zavinovanie rolád dodá zákusku krásny vzhľad.  Odporúčaná cena: 10,99 €.

Chutná krása

Silikónová forma na bábovku v tvare ruže. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Zachová chuť a sviežosť

Ručne vyrábaný servírovací podnos z krištáľového skla s poklopom s vlnkovanou štruktúrou. Dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Roztomilé prestieranie

Štyri dezertné tanieriky z akostného porcelánu so zlatou dekoráciou. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Zostanú dlho teplé

Štyri ohrievače na vajíčka, základný materiál z biobavlny. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Lékué OVO

Dve formy na varenie vajec: 1 cylindrická a 1 hranatá.  Odporúčaná cena: 12,99 €.