Vianočný domov: Advent v teple a pohodlí

Keď sa vonku ochladí, môžeme si vychutnať domácu pohodu! S pohodlným oblečením z Tchibo si môže celá rodina nádherne užiť hebké predvianočné obdobie. A Tchibo myslí aj na štvornohých priateľov – takže si každý môže povedať: doma je najkrajšie!

Kolekciu „Vianočný domov: Advent v teple a pohodlí“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 30. novembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 1. decembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 24. novembra 2020.

Pre malých aj veľkých

Flanelové pyžamo zo 100 % biobavlny (Cotton made in Africa). Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Pohodlný spánok

Sada flanelovej nočnej košele a masky na spanie z mäkkého materiálu. Vnútorná a vonkajšia strana zo zmesi bavlny (Cotton made in Africa) a polyesteru. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Hrejivý flanel

Tento hebký, mäkký materiál je, pokiaľ ide o útulnosť, absolútnou klasikou. Či už v podobe košele, pyžama alebo návliečok – mäkko zdrsnená bavlnená látka dobre udržiava teplo a preto je našou najobľúbenejšou voľbou do chladných zimných dní.

Mäkkú noc!

Flanelové návliečky so zipsom, návliečka na vankúš a paplón v štandardnej veľkosti. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Chlpáčom zima nebude

Deka pre psy chráni domáceho miláčika pred chladom zo zeme. Je vhodná ako výplň košíka alebo do prepravky. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Poď sa hrať!

Pískacia hračka v tvare jazvečíka sa bude vášmu psíkovi dobre nosiť v papuľke. Odporúčaná cena: 11,99 €.

S nórskym vzorom

Dámske pohodlné šaty sú na domáce chvíle pohody ako stvorené. Zo zmesi modalu, elastanu a biobavlny. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Aká matka, taká dcérka

Dievčenské pohodlné šaty zo zmesi modalu, elastanu a biobavlny. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €

Spoločný štýl

Vianoce sú obdobie, keď nevravíme „ja“, ale „my“. Spoločne pečieme, spoločne zdobíme a môžeme zdieľať aj svoj vzhľad. Vďaka tomu môžu deti zažívať nádherný pocit pospolitosti so svojimi rodičmi!

Jeden pre všetkých

Detský overal s gombíkovou légou a zapínaním na cvoky zo 100 % biobavlny (Cotton made in Africa), pre dievčatá aj chlapcov. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Aký otec, taký chlapec

Pánsky pohodlný overal s hebkou, mäkko zdrsnenou vnútornou stranou. Dostupný exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 29,99 €.

Škoda nosiť iba v noci!

Maximálne komfortné dámske pyžamo so severským vzorom zo zmesi bavlny (Cotton made in Africa), polyesteru a elastanu budete chcieť nosiť celý deň.Odporúčaná cena: 27,99 €.

Čo znamená Cotton made in Africa?

Cotton made in Africa je projekt udržateľnej podpory drobných pestovateľov v subsaharskej Afrike. Africkí pestovatelia sa v kurzoch učia, ako pestovať bavlnu efektívnym a ekologicky šetrným spôsobom a ako touto cestou dosiahnuť vyššiu úrodu. Vďaka tomu sú schopní vlastnými silami zlepšiť situáciu celej svojej rodiny.

Čaj je hotový!

Čajová kanvica s objemom 800 ml z kvalitnej keramiky, ucho a úchytka pokrievky z bambusu. Dostupné exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Zahriatie zvnútra

Šálka na čaj so sitkom a pokrievkou z akostného porcelánu. Pokrievku možno použiť ako podložku pod sitko. Odporúčaná cena: 14,99 €.