Vianočný domov: Čas na relaxáciu

Pokiaľ ide o wellness a pohodu, hviezdy svietia pri nás. Vesmír sa neobjavuje len v kozmických vzoroch na posteľnej bielizni, pyžamách a podobne. Má vplyv aj na náš každodenný život. S malými masážnymi pomôckami, hrejivým vybavením na chladné dni a tarotovými kartami môžeme pokojne nazrieť do budúcnosti.

Kolekciu „Vianočný domov: Čas na relaxáciu“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 21. decembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 22. decembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 15. decembra 2020.

V objatí hebkosti

Mäkkučký plyšový župan je tým pravým oblečením pre chvíle domáceho wellnessu. Exkluzívne v ponuke na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Pohodlný relax kdekoľvek

Šijový vankúšik z viskoelastickej peny s plyšovým poťahom, ktorý sa dá zvliecť a oprať. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Úľava pre chrbát

Vyhrievaný vankúš na chrbát so 4 stupňami nastavenia teploty, ochranou proti prehriatiu a automatickým vypínaním.Dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk.Odporúčaná cena: 39,99 €.

Blahodarné teplo

S našimi vyhrievanými výrobkami sa počas chladných dní krásne zahrejete. Stačí ich zapnúť a užívať si príjemné teplo. A vďaka funkcii automatického vypínanie a ochrane proti prehriatiu si s nimi môžete aj pokojne pospať.

V sede pohodlne

Vankúšik na sedenie s protisklzovou úpravou a pamäťovou penou s návliečkou, ktorú je možné prať. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Nohám zima nebude

ponožkách s otvorenými prstami budú nohy pri lakovaní nechtov pekne v teple. Ponožky zo zmesi bavlny, polyesteru, polyamidu, metalizovaného polyesteru a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 9,99 €.

Uvoľnenie a relaxácia

Masážny valček na masáž tváre a tela s dĺžkou 23,5 cm môže prispieť k lepšiemu prekrveniu pokožky. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Ruženín alebo aventurín?

Masážny valček na tvár s 2 vymeniteľnými nástavcami z drahých kameňov: ruženínu a aventurínu. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Wellness pre tvár

Či už sa rozhodnete pre ruženín alebo aventurín, chladivý masážny valček na tvár pomôže zlepšiť pevnosť pleti a prispeje k redukcii jemných vrások. Drahé kamene by navyše mali mať aj osviežujúci účinok.

Pomocná ruka

Teleskopické škrabadlo na chrbát z ušľachtilej ocele je možné vytiahnuť až do dĺžky 67 cm. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Do vane

Surový soľný kameň z Himalájí, vhodný do soľného kúpeľa. Soľné kamene sú dermatologicky testované, vhodné pre všetky typy pleti. Vrátane darčekového boxu. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Perfektná relaxácia

Keď sa vonku poriadne zozimí, horúci kúpeľ je to pravé na dokonalý relax! Stačí vložiť do vody himalájske kamene a 10 až 30 minút relaxovať v soľnom kúpeli. Kryštály soli majú pozitívny vplyv na pokožku a prispievajú k vášmu uvoľneniu.

Skrotené vlasy

Dve kozmetické čelenky s dlhým zapínaním na suchý zips, každá s dĺžkou 61 cm, udržia vlasy pri skrášľovaní mimo tváre. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Teplo tam, kde ho treba

Dlhý šálový termofor s objemom cca 2 l s mäkkým plyšovým poťahom, ktorý je možné zvliecť a oprať. Dostanete online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.