Vianočný domov: Cukrovinky, darčeky a hračky

Želáme vám kreatívne Vianoce! Či už pri pečení alebo balení darčekov – tento týždeň sa kreativite žiadne medze nekladú. A pretože práve v čase vianočnom myslíme aj na ostatných, hrá pre nás udržateľnosť naozaj veľkú úlohu. Napríklad veľká časť oblečenia Tchibo je vyrobená z biobavlny, hračky sú zas vyrobené z prírodných materiálov. Vďaka tomu budú Vianoce dvojnásobne zábavné!

Kolekciu „Vianočný domov: Cukrovinky, darčeky a hračky“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 16. novembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 18. novembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 10. novembra 2020.

Látkový baliaci papier

Tri rôzne veľké štvorce z biobavlny, vrátane návodu s rôznymi technikami skladania. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Zbohom, hory baliaceho papiera!

Ide to aj inak. Náš opakovane použiteľný darčekový papier z biobavlny je udržateľnou alternatívou k jednorazovému baliacemu papieru. Rôzne veľkosti, farby a techniky skladania premenia každý darček na jedinečný originál.

Vymaľuj a ozdob

Papierové vrecúška troch veľkostí s nálepkami a možnosťou vyzdobenia. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Sada formičiek na pečenie

Stačí iba vykrojiť, opečiatkovať a sušienka je na svete! Formička a pečiatky s 3 motívmi. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Keksíky ako darček
Vianočné vzory jedným ťahom! Valček na cesto s vianočným motívom a formička na vykrajovanie v tvare darčeka. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Príďte k nám na kávičku!

Stánok „Kaviareň“ zo stanového poťahu má všetko, čo správny stánok potrebuje: pult, okienko aj markízu. Rozmery cca (š x v x h) 90 x 120 x 45 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

So spomienkou na detstvo

Štyri motívy v sade dezertných tanierov s priemerom 15 cm z akostného porcelánu so zlatým dekorom. Odporúčaná cena: 19,99 €

Prekvapenie pre najmenších

Mäkučký plyšový macko, rukavičky a čiapka s flísovou podšívkou jednotnej veľkosti v darčekovom balení. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Dojčenské pyžamká

Dve pyžamká v balení, certifikované podľa GOTS zo 100 % biobavlny so zapínaním po celej dĺžke sú v modrých alebo v červených tónoch. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Nalepovať povolené!

Bezdrôtové detské slúchadlá s Bluetooth® a nálepkami majú obmedzenú hlasitosť na ochranu detských uší na max. 85 dB. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Zábava pre celú rodinu

Minibowling „Vianoce“ z dreva s certifikáciou FSC®. Výška každej figúrky cca 12 cm. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Jeden štýl pre všetkých

Pre ešte väčší pocit vianočnej pospolitosti ponúka Tchibo jednotné oblečenie na sviatočné obdobie: unisex mikiny pre veľkých aj malých. A pretože Vianoce prichádzajú každý rok, môže si mikinu nabudúce obliecť mladší súrodenec!

100 % prírodná

Vegánska plastelína je mäkká, ľahko sa tvaruje a nelepí. Sada je spolu s 5 formičkami z 95 % cukrovej trstiny.Odporúčaná cena: 11,99 €.