Vianočný domov: Štýlové outfity na sviatočné obdobie

Sviatočné dni sú predo dvermi a s nimi sú tu aj sviatočné outfity pre veľké a malé módne ikony. Od elegantných šiat a pleteniny cez lesklú saténovú bielizeň až po dámske pohodlné oblečenie – na Vianoce zažiarite za všetkých okolností!

Kolekciu „Vianočný domov: Štýlové outfity na sviatočné obdobie“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 23. novembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 24. novembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od od 17. novembra 2020.

Trblietavá elegancia

Dámske splývavé šaty s mierne rozšírenou sukňou do A, zdobené efektnou striebornou priadzou. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Sviatočný lesk pre slečny

Dievčenské tylové šaty s farebnou trblietavou potlačou krásne ladia s trblietavými pančuchovými nohavicami. Odporúčaná cena: 15,99 €.

Inšpirovaná hviezdnym nebom
Dievčenská plisovaná sukňa
s trblietavým pásom a mäkkou podšívkou. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Čipkové body
Úžasne zvodné body vynosíte či už pod bielizeň alebo ako top. Bez kostíc a vystuženia, v oblasti pŕs je čipka podložená sieťovinou.  Odporúčaná cena: 31,99 €.

Elegantný doplnok

Kabelka z kvalitnej koženky s reliéfom, vnútornými priehradkami a vreckom na zips. Dá sa nosiť v ruke aj krížom. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 34,99 €.

Absolútne štýlový

Dámsky pletený sveter s nórskym vzorom s obsahom vlny.  Odporúčaná cena: 27,99 €.

Detský pletený sveter s nórskym vzorom. Odporúčaná cena: 19,99 €.

Dokonale trendy: Nórsky štýl

Grafický vzor z ďalekej Škandinávie má v zimnej móde už dlho svoje nezastupiteľné miesto. Dnes sa považuje za klasiku. Spočiatku sa vyznačoval jemnými očkami a čierno-bielym spracovaním. Dnes je tento štýl pleteniny v ponuke v najrôznejších farebných tónoch. A pretože sa túto sezónu bez nórskeho vzoru skrátka nie je možné zaobísť, nájdete ho v kolekcii Tchibo aj na čiapkach, šáloch a ponožkách.

S brmbolcom alebo bez neho?

Pletená čiapka s odnímateľným brmbolcom z umelej kožušiny a s trblietavou priadzou. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Perfektné zladenie

Pletený kruhový šál s trblietavou priadzou a flísovou podšívkou. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Zimná elegancia

Kabát strihu oversized so spadnutými ramenami. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 79,95 €.

Mäkký a hrejivý

Maxišál XXL s mäkko zdrsnený povrchom, vo farbe ružového dreva a svetlomodrej. Rozmery cca 220 x 55 cm. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Chlad nemá šancu

Pletená čiapka s kontrastným ohrnovacím lemom s trblietavým lemovaním a s hrejivou flísovou podšívkou. Odporúčaná cena: 8,99 €.