Vianočný domov: Sviatočné varenie a servírovanie

Sviatočné menu je pre všetkých zúčastnených uvoľnenejšie, keď každý prispeje nejakou lahôdkou. A preto nájdete v kolekcii Tchibo množstvo praktických produktov na prepravu vlastnoručne pripravených dobrôt. Či už zvolíte chladiacu tašku, termosku alebo zapekaciu formu s pokrievkou: vlastnoručne pripravené lahôdky prepravíte na návštevu zaručene v poriadku.

Kolekciu „Vianočný domov: Sviatočné varenie a servírovanie“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 14. decembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 15. decembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 8. decembra 2020.

Na zdravie po celý rok!

Dva priesvitne fialové poháre na šampanské a na kokteily z krištáľového skla so zlatým dekorom. Odporúčaná cena: 17,99 €.

S nádychom luxusu

Šestnásťdielna sada príborov z kvalitnej ušľachtilej ocele s matne zlatou povrchovou úpravou Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 62,95 €.

Podávajú sa dobroty!

Poschodový podnos s vysúvacími doskami z kvalitného bukového dreva s bridlicovou doskou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Kompletne poruke

Doštička na syr má v otočnom dne ukrytý nôž na tvrdý syr, nôž na mäkký syr a vidličku na syr. Doštička z bukového dreva, príbor z tvrdenej čepeľovej ocele.Odporúčaná cena: 24,99 €.

Štedrovečerné osvetlenie

Tri sviečky z pravého vosku s teplým bielym pohyblivým LED plamienkom s efektom mihotania v zlatom lesklom skle so zrkadlovým efektom. Dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €

Udržateľné sviečky

Sviečky s LED sú ekologicky šetrné. Zatiaľ čo klasické sviečky skoro vyhoria a musíme ich nahradiť novými, LED sviečky svietia večer čo večer, Vianoce čo Vianoce. A vďaka mihotajúcemu sa plamienku pôsobia rovnako útulne ako originál.

Štýlové svietenie

Dlhé sviečky z pravého vosku s LED imitujú plamienok sviečky efektom mihotania. V balení 2 ks. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Svietnik z bieleho mramoru aggio a so 4 magnetickými držiakmi sviečok. Dostupný exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Servírovanie na zlate a mramore

Poschodový podnos a zároveň servírovacia tácka z bieleho mramoru aggio a s podstavcom matne zlatej farby, priemer cca 28 cm.Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Na zimné dezerty

Štyri misky na servírovanie z borokremičitého skla s objemom 200 ml sú vhodné aj na karamelizovanie dezertov.Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 11,99 €.

Perfektne vychladené

Chladiaca nádoba na víno z bieleho mramoru aggio, s okrajom matne zlatej farby. Výška cca 19 cm.Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Luxusné dochutenie

Soľnička a korenička z bieleho mramoru aggio a viečkami z matnej ušľachtilej ocele. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 21,99 €.

Prosím, ponúknite sa!

Sada na servírovanie z kvalitného bukového dreva s bridlicovou doskou, 2 keramickými miskami a kolíčkami a ceduľkami na popisovanie.Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Na varenie aj pečenie

Liatinový hrniec je vhodný do rúry aj na všetky druhy sporákov, vrátane indukčných. Teplo distribuuje rovnomerne až po okraj a dlhodobo udržiava. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 79,95 €.

Ideálne na zmrazovanie

Dve silikónové dávkovacie dózy na uchovávanie a zmrazovanie tuhých aj tekutých potravín sú bez veka vhodné aj do rúry. Odporúčaná cena: 14,99 €.