Vianočný domov: Tipy na darčeky pre mužov

Perfektné nápady na darčeky, ktoré spravia radosť? Niet nič jednoduchšie! Kolekcia Tchibo ponúka modernú techniku, elegantnú, klasickú módu a ďalšie nápady na darčeky pre mužov. Tento rok tu nájdete darčeky, ktoré každého muža doslova očaria. Nechajte sa inšpirovať krásnou vianočnou náladou!

Kolekciu „Vianočný domov: Tipy na darčeky pre mužov“ nájdete v sieti obchodov Tchibo od 7. decembra 2020 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 8. decembra. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 1. decembra 2020.

Pre milovníkov retro

Miniatúrna arkádová hra s 4,3´´ obrazovkou obsahuje 300 kultových športových, akčných, logických, arkádových, skákacích a závodných hier. Odporúčaná cena: 34,99 €.

Do vrecka

Herná konzola v retro štýle s farebným 1,8´´ LCD displejom vráti dnešných štyridsiatnikov do detstva. Odporúčaná cena: 17,99 €.

V modernom štýle

Prenosný gramofón je možné používať ako Bluetooth reproduktor, ale je kompaktný aj s externým hudobným systémom. Gramofónové platne možno navyše digitalizovať cez USB konektor. Odporúčaná cena: 79,95 €.

Walkman je späť!

Prenosný kazetový prehrávač s Bluetooth, pripojením na slúchadlá a prevádzkou na baterky alebo cez USB. S klipom na opasok. Slúchadlá sú súčasťou balenia. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Nabíjanie bez káblov

Bambusový stojan na bezdrôtové nabíjanie nabíja prístroje podporujúce technológiu Qi – stačí ich jednoducho položiť do stojana. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Piškvorky v boxe

Hracie kamienky s kovovou povrchovou úpravou zlatej farby, drevo s certifikáciou FSC®. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Náročná elegancia

Pánske hodinky s denným a nočným zobrazením,quartzovým strojčekom, remienkom z kože spracovanej bez chrómu a s puzdrom a prackou z ušľachtilej ocele. Puzdro z minerálneho skla, priemer cca 42 mm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Koža spracovaná bez chrómu

Kožené výrobky Tchibo sú spracované bez použitia chrómu. Tým sa zabraňuje znečisteniu životného prostredia týmto chemickým prvkom a zároveň sa znižujú životné riziká pre vás aj pre pracovníkov vo výrobe.

Vhodná na notebooky

Taška cez rameno z robustného bavlneného plátna a s aplikáciou z kože spracovanej bez chrómu je vhodná pre 14´´ notebooky. Dostanete exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 31,99 €.

Hrejivý a trendový

Kašmírový šál s kockovaným vzorom z 50 % recyklovaného kašmíru a 50 % kašmíru. Exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Absolútne pohodlie

Flanelová košeľa z biobavlny, strihu modern fit a s golierom s gombíkmi, certifikovaná podľa GOTS.Odporúčaná cena: 19,99 €.

Na cesty štýlovo

Mäkký a hrejivý krátky kabát zo zmesi polyesteru, vlny a ďalších vlákien a s podšívkou z polyesteru dostanete online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 99,95 €.

Z jemnej kože

Kožené rukavice z jemnej ovčej kože spracovanej bez chrómu s hrejivou podšívkou a kontrastným pleteným lemom. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Zladená dvojica

Pletená čiapka a kruhový šál zo zmesi vlny, polyamidu a viskózy. Čiapka – odporúčaná cena: 12,99 €. Kruhový šál –  odporúčaná cena: 19,99 €.

To-go fľaša pre pánov

Cestovná fľaška s objemom 250 ml s pohárikmi, ktoré slúžia zároveň ako uzáver fľaše. Vyrobené z ušľachtilej ocele, v koženom vzhľade. Odporúčaná cena: 12,99 €.