Víkend na horách: Zimná móda a doplnky

Tiež počujete volanie hôr? Môže to byť tým, že sme naladení na rovnakú vlnu a tešíme sa na čas, strávený vonku. Vypočujte svoj vnútorný hlas a preskúmajte novú outdoorovú kolekciu Tchibo, ktorá ponúka štýlové, funkčné outfity, ochranu pred chladným zimným počasím a pritom je vhodná aj do mesta.

Kolekciu „Víkend na horách: Zimná móda a doplnky“ nájdete v predajniach Tchibo od 1. novembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 2. novembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 26.10.2021.

Vybavená na zimu

Obojstranná vesta v štýle oversized: jedna strana z mäkkého hrejivého plyšu; druhá strana s impregnáciou evoPel. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Sukňa do každého počasia

Džínsová sukňa ľahko ošúchaného vzhľadu zo zmesi biobavlny, recyklovaného polyesteru a elastanu, rozšírený strih do A. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Čiapka s nórskym vzorom

Pletená čiapka zo zmesi polyakrylu, polyesteru a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 9,99 €.

Teplo a pohodlie na nohách

Členkové topánky z velúrovej kože spracovanej bez chrómu, s mäkko polstrovanou stielkou a podrážkou s profilom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Skvele hrejivé

Termolegíny s recyklovaným materiálom. Mäkko zdrsnená vnútorná strana. Pohodlný pas. Nepriehľadné – 100 DEN. 93% polyester (recyklovaný), 7% elastan. Veľ. S 36/38 – XXL 52/54. Farba: tmavo modrá a čierna. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Aj do najväčšej zimy

Termoponožky s flaušovou vnútornou stranou a elastickým lemom, zo zmesi polyakrylu a polyamidu. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Worker štýl

Mäkká a hrejivá pánska košeľa v štýle Worker zo zmesi polyakrylu a vlny. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Outdoorový vzhľad

Pletená čiapka zo zmesi recyklovaného polyesteru, polyakrylu a polyamidu. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Módny a funkčný doplnok

Pletený šál zo zmesi polyesteru, polyakrylu a polyamidu. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Pohyb bez obmedzení

Členkové topánky z velúrovej kože, činenej bez chrómu, s teplou podšívkou a podrážkou s jemným profilom. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 69,95 €.

Funkčná bielizeň na zimu

Funkčné termotričko s úpravou DryActive Plus, s mäkko zdrsnenou vnútornou stranou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 27,99 €.

Ostaňte v suchu

Funkčné termospodky s úpravou DryActive Plus, s mäkko zdrsnenou vnútornou stranou. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Prechádzky v snehu

Funkčná spodná termobielizeň zo zmesi polyesteru a elastanu (LYCRA®) s úpravou DryActive Plus, s flísovými vsadkami  z polyesteru (COOLMAX®) v oblasti obličiek. Odporúčaná cena: 22,99 €.