Vo farbách orgovánu a kávy: Dámska móda vo fialových a hnedých odtieňoch

Nová sezóna, nové štýly! Novou trendy farbou je orgovánová, ktorá vyzerá obzvlášť štýlovo v kombinácii s jesennými hnedými tónmi. Navyše sa výborne hodí k hebkým pleteným svetrom, ku kabátom z kašmíru aj k športovým outfitom s udržateľnými materiálmi, ktoré upútajú každý pohľad – aj v meste.

Kolekciu „Vo farbách orgovánu a kávy: Dámska móda vo fialových a hnedých odtieňoch“ nájdete v predajniach Tchibo od 27. septembra 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 28. septembra 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 21.9.2021.

Kašmír vás zahreje

Vlnený kašmírový kabát zo zodpovedného chovu s certifikovanou vlnou podľa RWS. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 189 €.

Do každého počasia

Skinny džínsy zo zmesi biobavlny, polyesteru a elastanu. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Sadnú ako uliate

Topánky z kože spracovanej bez chrómu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Hor´ sa na nákupy

Nákupná taška z velúrovej kože spracovanej bez chrómu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Vždy elegantná

Košeľová blúzka z biobavlny s certifikáciou GOTS Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Hit jesene

Plisovaná sukňa v koženom vzhľade z recyklovaného materiálu má  elastický pás. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Módna orgovánová farba

Pletený zapínací sveter s vlnou, certifikovanou podľa RWS. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Cíťte sa pohodlne

Mäkko splývavé pohodlné nohavice s pukmi na prednej strane. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Športom ku zdraviu

Dvojvrstvová športová podprsenka má dvojvrstvové spracovanie zo zmesi polyamidu (Tactel®) a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 14,99 €.

Pohyb bez obmedzení

Športové legíny s úpravou DryActive Plus zo zmesi polyesteru a elastanu (Creora®). Odporúčaná cena: 19,99 €.

Nežný detail

Mikina zo zmesi biobavlny a polyesteru. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Na šport aj oddych

Topánky sneaker z kvalitne kože spracovanej bez chrómu. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 49,99 €.

Trendy široké popruhy

Športová taška z recyklovaného materiálu s dodatočnou vnútornou priehradkou. Odporúčaná cena: 29,99 €.

Na make-up alebo kozmetiku

Kozmetická taštička z recyklovaného polyesteru. Odporúčaná cena: 8,99 €.