Všetko na letný šport: Športová móda a doplnky pre celú rodinu

Ako v lete trénujeme najradšej? Predsa vonku! Či už je to beh, slacklining alebo stand-up-paddling – kolekcia  Tchibo ponúka kvalitné funkčné oblečenie a praktické vybavenie pre veľkých aj malých športových nadšencov. A pretože vždy chceme ísť ešte o kus ďalej, na výrobu používame udržateľné materiály, akým je recyklovaný polyester.

Kolekciu „Všetko pre letný šport: Športová móda a doplnky pre celú rodinu“ nájdete v predajniach Tchibo od 14. júna 2021 alebo  v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 15. júna 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 8.6.2021.

Poznáte speed bedminton?

Kombinácia bedmintonu, squashu a tenisu sa hrá s 2 špeciálne tvarovanými raketami na ploche 5,5 x 5,5 m. Sadu rakiet a 5 košíčkov dostanete exkluzívne online na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 34, 99 €.

Ide sa cvičiť!

Športové legíny v 7/8 dĺžke s úpravou DryActive Plus zo zmesi recyklovaného polyesteru a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 24,99 €.

S reflexnými prvkami

Tenisky sneaker, vrchný materiál  100 % recyklovaný polyester. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Všetko zostane v suchu

Nepremokavý batoh so zatavenými švami a odnímateľným, diaľkovo nastaviteľným ramenným popruhom. Objem 25 l. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 19,99 €.

Vyskoč na board!

Detské kúpacie šortky zo 100 % recyklovaného polyesteru sú ľahké a rýchloschnúce. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Nie je odpad ako odpad!

Využívanie odpadu je veľmi dôležité pre ochranu životného prostredia. Pre výrobky Tchibo vyrobené z recyklovaného materiálu sa spracovávajú PET fľaše na polyesterové vlákna. V roku 2020 sme tak pri výrobe nášho sortimentu použili viac než 63 miliónov recyklovaných PET fliaš.

Vetruvzdorná

Bunda zo 100 % recyklovaného polyesteru a s ekologicky šetrnou impregnáciou evoPel. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Legíny aj šortky

Bežecké šortky 2 v 1 zo zmesi recyklovaného polyesteru a elastanu Creora® a s úpravou DryActive Plus majú praktické vrecko na kľúče. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 17,99 €.

Neprehliadnuteľný

Športový overal zo 100 % recyklovaného polyesteru s úpravou DryActive Plus. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 19,99 €.

Začína lekcia slackliningu!

Balančný popruh na slacklining je ideálny aj pre začiatočníkov. Stačí ho natiahnuť napríklad medzi dva stromy a trénovať balans chôdzou po lane. Sada vrátane bezpečnostného pásu, ochrany na kmeň stromov a rační. Nosnosť max. 150 kg, dĺžka cca 15 m. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 59,95 €.

Obľúbený crop

Detské funkčné tričko so skráteným strihom zo zmesi recyklovaného polyesteru a elastanu (LYCRA®), s úpravou DryActive Plus. Exkluzívne na www.tchibo.sk.  Odporúčaná cena: 10,99 €.

Na mobil, kľúče aj slúchadlá

Športový opasok s reflexnými prvkami a otvorom na kábel slúchadiel. Odporúčaná cena: 8,99 €.