Všetko na pohyb vonku: Móda a doplnky na túry a vonkajší šport

Dostali ste chuť vyraziť do prírody? Objavte v kolekcii Tchibo, zameranej na životný štýl a aktivity, zaujímavú outdoorovú výbavu alebo funkčné oblečenie z recyklovaného materiálu.  Či sa už rozhodnete pre turistickú túru alebo pre jogu – dôležité je byť počas pobytu na čerstvom vzduchu správne vybavení!

Kolekciu „Všetko na pohyb vonku: Móda a doplnky na túry a vonkajší šport“ nájdete v predajniach Tchibo od 23. augusta 2021 alebo
v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 24. augusta 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 17.8.2021.

Chráni aj hreje

Hybridná bunda s impregnáciou ecorepel® a úpravou DryActive Plus chráni pred vetrom a udržiava teplo. Dá sa zložiť do malej taštičky s karabínou. Odporúčaná cena: 39, 99 €.

Zmestí sa všetko potrebné

Robustný vodeodolný outdoorový ruksak s hrudným popruhom, zosilnenou zadnou časťou a vystuženým dnom zo 100 % recyklovaného polyesteru, objem 25 l. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Pohodlné sedenie

Skladací termovankúšik na sedenie poskytne perfektnú ochranu pred chladom a vlhkom. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Vojde sa do dlane

Outdoorový uterák je ľahký, savý a rýchlo schne. Veľký cca 40 x 40 cm je zložený v malom obale, ktorý sa dá zavesiť na batoh. Odporúčaná cena: 6,99 €.

Zaberie minimum miesta

Skladacia desiatová dóza zo 100 % silikónu, s vidličkou a lyžičkou. Odporúčaná cena: 10,99 €.

Športové tričko 2 v 1

Dve športové tričká v jednom s úpravou DryActive Plus, z recyklovaného polyesteru a viskózy (od Lenzing). Odporúčaná cena: 19,99 €.

Ako druhá koža

Bezšvové funkčné športové legíny v 7/8 dĺžke s úpravou DryActive Plus, zo zmesi polyamidu a elastanu (LYCRA®). Odporúčaná cena: 12,99 €.

Pre ľahšie cvičenie

Blok na jogu uľahčuje jogové pozície a naťahovacie cvičenia. Odporúčaná cena: 9,99 €.

Rýchloschnúci

Outdoorový uterák z recyklovaného materiálu, rozmery cca 50 x 100 cm, výborne saje a rýchlo schne. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Bez obmedzení

Dvojvrstvová bezšvová športová podprsenka zo zmesi polyamidu (TACTEL®) a elastanu (LYCRA®) je odolná a priedušná. Odporúčaná cena: 12,99 €.

Pre pohodlné spanie vonku

Obzvlášť ľahká vložka do spacieho vaku z biobavlny, cca 85 x 210 cm, sa dá zložiť do malého vrecka. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Na prechádzky aj na turistiku

Pár skladacích trekingových palíc na telesnú výšku  160 až 190 cm. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.