Zábava v daždi: Recyklovaná a vodeodolná móda pre deti

Konečne 7 dní daždivého počasia! Obloha zosivela a vietor hvízda okolo uší – naši malí sú  však v suchu a dobre chránení. Kolekcia oblečenia Tchibo s funkčnými detailmi, ekologicky šetrnou impregnáciou a recyklovaným materiálom, ktorý prispieva k ochrane prírodných zdrojov, odolá každej prehánke, búrke aj nízkym teplotám. Deti tak môžu objavovať svet za každého počasia.

Kolekciu „Zábava v daždi: Recyklovaná a vodeodolná móda pre deti“ nájdete v predajniach Tchibo od 30. augusta 2021 alebo v Tchibo kútikoch v obchodných reťazcoch od 31. augusta 2021. Pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 24.8.2021.

Rozkošné detaily

Termobunda do dažďa zo 100 % recyklovaného polyesteru, so zatavenými švami a mikroflísovou podšívkou. S motívom líštičiek alebo lesných zvieratiek. Odporúčaná cena: 29, 99 €.

Kaluže sú naše!

Termonohavice do dažďa zo 100 % recyklovaného polyesteru, so zatavenými švami a mikroflísovou podšívkou. Vo farbe žltej alebo ružovej. Odporúčaná cena: 17,99 €.

V teple a v suchu

Kombinéza do dažďa zo 100 % recyklovaného polyesteru, so zatavenými švami a zosilnenou časťou vzadu a na kolenách. Odporúčaná cena: 31,99 €.

Hurá, prší!

Gumové čižmy s hrejivou plyšovou podšívkou Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 14,99 €.

Vietor nám vlasy nerozfúka

Čiapky z mäkkého materiálu single jersey – zmes biobavlny a elastanu. V balení 2 ks: kombinácia líštičky a medveďa alebo zajaca a lesných zvieratiek. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Žiarivo krásne

Detská výstražná vesta zo 100 % recyklovaného polyesteru s reflexnými prvkami po celom obvode. Kombinácia žltej a ružovej alebo žltej a zelenej.

Exkluzívne na www.tchibo.sk.

Odporúčaná cena: 14,99 €.

To najlepšie z bavlny

Mikina a tepláky zo zmesi biobavlny a polyesteru. Kombinácia sivej, žltej a bielej alebo sivej a modrej. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 22,99 €.

Žiarivé ako blesky

Magnetické svetielka v tvare blesku s LED s troma režimami svietenia a bez PVC. V balení 3 ks. Odporúčaná cena: 7,99 €.

Na prilbu alebo na tašku

Reflexné nálepky, 2 archy s rôznymi motívmi v balení. Odporúčaná cena: 8,99 €.

Pripravení na dobrodružstvo?

Softshellová bunda so systémom Clima Portection, s mikroflísovou podšívkou a reflexnými prvkami. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 39,99 €.

Softshellové nohavice zo 100 % recyklovaného polyesteru so systémom Clima Protection a so zosilnenou oblasťou kolien. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 24,99 €.

Do každého počasia

Bunda zo 100 % recyklovaného polyesteru, s povrchovou úpravou a zatavenými švami. Exkluzívne na www.tchibo.sk. Odporúčaná cena: 31,99 €.