Limitless nepozná limity: Harmonická farba roka 2024 je univerzálna do každej domácnosti

Lahodí oku aj duši. Je prispôsobivá, vzbudzuje pozitívne pocity a pri pohľade na ňu priam cítite jemnú vôňu medu, mlieka a vanilky. Cítite sa s ňou ako s dobrou kamarátkou. Jednoducho ju chcete mať doma. Zoznámte sa s Limitless, farbou roka 2024.

Farby idú ruka v ruke s emóciami. Niektoré nás priťahujú, iné rušia, niektoré prinášajú radosť a iné zas vzbudzujú nostalgiu. Sú farby, ktoré oslovia len úzky okruh ľudí a potom sú také, ktoré okamžite navodia príjemný pocit a to aj bez toho, aby sme ich vedome vnímali. Takouto farbou je aj Limitless.

Teplý neutrálny medovo-béžový odtieň nie je príliš svetlý, ani príliš krikľavý a je rovnako prispôsobivý, ako chladná sivá. Aj preto sa o Limitless znalci vyjadrujú, že je novou sivou. Na tomto veselom odtieni milujeme to, že pôsobí sviežo a vzdušne a funguje rovnako dobre ako doplnková, no aj ako hlavná farba. Limitless je dokonalou spoločníčkou akéhokoľvek odtieňa ktorejkoľvek farby a tak je výzvou pre každého, kto sa rád pohráva s farbami. Skvele ladí s chladnými farbami a zároveň dokáže vytvárať harmonické spojenie aj s teplými odtieňmi.

Tento odtieň, navodzujúci pocit pohodlia a sladkého domova, teda nesmie chýbať ani v ponuke tradičného výrobcu bytového textilu Goldea. „Aj my sledujeme zaujímavý trend, ako sa menia preferencie našich zákazníkov pri výbere farieb bytového textilu. Po rokoch výrazných a odvážnych farieb vstupuje na scénu potreba jemnejších odtieňov. Limitless predstavuje ideálnu odpoveď na tento trend, ponúkajúci pokojnú a neutrálnu paletu, ktorá zároveň zostáva modernou,“ hodnotí farebný trend Michal Kempa z e-shopu Goldea.

Na Goldea.sk nájdete v (prí)jemných odtieňoch Limitless posteľné obliečky, prehozy na posteľ, uteráky a aj kúpeľňové doplnky. Ak si v ponuke nenájdete to, čo hľadáte, stačí zadať dopyt a šikovné krajčírky vám vami požadovaný kúsok ušijú na mieru.