Neviditeľná bielizeň pod letné šaty a topy

TRIOLA prináša letnú limitovanú kolekciu Invisible Power – keď je bielizeň ako vaša druhá koža!

Limitovaná kolekcia Invisible Power od spoločnosti TRIOLA je originálne a moderne poňatým konceptom telovej spodnej bielizne. Zatiaľ čo bielizeň splynie s vašou kožou, v dekolte vynikne luxusná švajčiarska výšivka zo St. Gallen. Vyskúšajte trendovú spodnú bielizeň, ktorá sa príjemne nosí a dokonale padne. Navyše je celá ušitá v susednej Českej republike.

Telová spodná bielizeň je ideálna pod letné šaty, biele tričká aj ľahké blúzky. Navyše ak podprsenku doladíte nohavičkami rovnakej kolekcie, získate luxusný komplet, vďaka ktorému zažiarite nielen v lete. Siahnite po modeloch overených strihov a vysokej kvality značky TRIOLA šitých výhradne v Česku a vyčarujte si zmyselný dekolt a neodolateľné krivky. Dokonale prepracované strihy padnú každej žene. Viac info na www.triola.sk.

TIP PRE VAČŠIE VEĽKOSTI

Nevystužená podprsenka TRIOLA 21120 s kosticami je ideálna pre väčšie poprsie. Overený strih zafixuje prsia na stred a dodá im prirodzený tvar. Široké ramienka aj pevný obvod zaistia pocit pohodlia po celý deň. Nevystužené košíky majú všité flexi kostice, ktoré sa prispôsobia vášmu telu a nespôsobujú tlačenie v podpazuší. Telová bielizeň dokonale splynie s vašou kožou, no v dekolte vynikne luxusnášvajčiarskavýšivkazo St.Gallen. Zvoľte modernú čipkovanú telovú podprsenku od Trioly! Buďte sexy a v pohodlí!

V ponuke vo veľkostiach D – H a obvodoch 75 až 95 za cenu 46,99 €.

Podprsenka vyzerá najlepšie s telovými nohavičkami Triola 31120, ktoré pri páse zdobí ladiaca luxusná výšivka zo Švajčiarska. Nájdete ich vo veľkostiach 70 – 95 za cenu 19,99 €.

MODEL PRE MENŠIE VEĽKOSTI

Telovú podprsenku Triola 26120 zdobí jedinečná dvojfarebná výšivka zo švajčiarskeho St. Gallene. Čipkovaná balcony podprsenka Triola, ušitá v strihu Sexy-Fit, je tenko vystužená a dodatočnú oporu poskytujú flexi kostice aj pohodlné ramienka. Váhu poprsia nesie predovšetkým obvod ušitý z príjemného micro úpletu.

V ponuke vo veľkostiach C – F a obvodoch 65 až 85 za cenu 46,99 €.

Urobte si radosť a dolaďte model aj pohodlnými ladiacimi nohavičkami Triola 31120, ktoré sú v ponuke vo veľkostiach 70 – 95 za cenu 19,99 €.

MODEL PRE Väčší DEKOLT

Telová podprsenka Triola 28118 je určená pre veľké prsia. Dokonale splynie s vaším telom. Bezšvové a hladké prevedenie podprsenky sa hodí pod akékoľvek tričko, top či blúzku. Neviditeľnú moc tohto modelu dopĺňajú prednosti strihu Perfect-Fit. Tenko vystužené košíčky s flexi kosticami vám poskytnú pohodlnú oporu po celý deň. Pevný obvod a široké ramienka, vám prsia komfortne zafixujú v požadovanej výške. Ramienka, stred aj obvod podprsenky je ozdobený luxusnou talianskou výšivkou.

Model nájdete vo veľkostiach E – K a obvodoch 75 – 95 za cenu 49,99 €.

Podprsenku skvelo doladíte nohavičkami Triola 31118 klasického strihu, ktoré sú vo veľkostiach 75 – 90 za cenu 19,99 €.

S limitovanou letnou kolekciou TRIOLA určenej každej žene si budete môcť užiť každý jeden letný deň v maximálnom pohodlí. Všetky modely a ešte viac hľadajte na www.triola.sk.