Vneste hravosť do vašej spálne

Tiež by sa vám páčilo, zababušiť sa podľa nálady jeden večer pod ružový obláčik a hneď na ďalší napríklad do lúky plnej rozkvitnutých kvetov? Pre milovníkov zmeny, ktorí ocenia hravosť, pripravila Goldea nový rad posteľných obliečok DUO.

DUO prináša do našich spální kreativitu a hravosť. Ponúka široký výber farebných kombinácií a pestrých vzorov.  Z jednej strany môžete mať na posteľných obliečkach motív rozkvitnutých kvetov sakury, pivoniek, slnečníc, eukalyptu a ďalších vzorov, a z druhej strany k tomu ladiaci jednofarebný odtieň. To platí pre celé posteľné obliečky, nielen pre obliečku periny, ale aj pre vankúš. Každý deň si tak môžete poskladať kombinácie farieb a vzorov podľa nálady. Ustielanie postele sa tak premení na hravú zábavu, ktorá vás bude baviť a vaše posteľné obliečky vás už nikdy neomrzia.

Bavlnené posteľné obliečky z radu DUO sú vyrobené zo 100 % bavlny s vysokou gramážou. Vďaka kvalitnému materiálu sú vysoko odolné a svoju krásnu farebnosť si zachovávajú aj po mnohých vypraniach.

Bavlnené posteľné obliečky DUO – kvety sakury s pastelovo ružovou na goldea.sk od 35,12 €.